poze wishfest primul festival dedicat lampioanelor pe apa intre 14
poze wishfest primul festival dedicat lampioanelor pe apa intre 14 poze wishfest primul festival dedicat lampioanelor pe apa intre 14 poze wishfest primul festival dedicat lampioanelor pe apa intre 14

WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, între 14 –

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Septembrie 2019 10:00 - Duminică 15 Septembrie 2019
Lacul Floreasca

Categorii: Festivaluri

Muzică live cu Firma, Grimus, Pinholes, Dimitri’s Bats și mii de lumini pe malul lacului Floreasca

În Thailanda există o tradiție veche de peste șapte sute de ani – în fiecare toamnă, oamenii dau drumul pe apă unor mici lampioane de hârtie, inscripționate cu dorințe și mulțumiri, ce urmează să le ducă rugămințile spre ceruri. Încă de atunci, aceasta este o ocazie de mare sărbătoare, iar lampionale au rămas astfel simbolul noilor începuturi.
Pentru a trimite visurile mai departe către univers și pentru a celebra speranța și bucuria de a trăi, a apărut WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, care va avea loc pe 14 și 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din București.
Îmbinând inspirația tradițională, de poveste, cu un concept nou de eveniment, WishFest aduce la un loc o experiență unică pentru toate vârstele: lansare de lampioane personalizate pe apă, muzică live pe ponton, fructe de mare și pește, gătite cu dichis, băuturi fine, zonă de relaxare cu DJ set, târg cu designeri, plimbări cu vaporașul și ateliere pentru cei mari și mici.
Muzică live pe Lacul Floreasca
Zilnic, între 12:00 – 19:00, vor răsuna muzici funky de la Vinyl, Rum, Tapas and Wine, care aduc cel mai fain spațiu de dans și de socializare, transformând malul lacului într-un petrecere tropicală, unde nu doar muzica se savurează, ci și interacțiunea crește nivelul de serotonină.
Sâmbătă seara, pe scena amenajată pe lac, sunt de ascultat Dimitri’s Bats, proaspătă apariție pe scena indie românească, ce promit doar rock alternativ, nu și lilieci, și Grimus, trupă cu mai bine de 12 ani de activitate și 4 albume de studio, ce au avut au concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.
Iar duminică Pinholes aduc versuri intenționat melancolice și o muzică – pansament, iar FiRMA, una dintre trupele iconice ale rock-ului românesc, la 18 ani de când și-a făcut apariția pe piața muzicală, va lăsa descântecele să învăluie seara.
Activități pentru toată familia
De dimineața și până seara sunt de neratat sesiunile de live cooking cu pește și fructe de mare, pregătite în zeci de feluri de chefi renumiți iar pofticioșii se mai pot delecta și cu dulciuri și înghețată pentru toate gusturile, dar și cu cafea de specialitate și cocktailuri.
Pe lac vor fi organizate plimbări cu vaporașul iar pe mal poate fi vizitat târgul cu produse pentru luat acasă (cosmetice bio, jucării, haine și accesorii de designer) și zonele de activități unde se vor regăsi tatuajele cu henna și codițele colorate iar baloanele uriașe vor face deliciul celor mici.
Pe toată durata zilei se vor putea personaliza lampioanele realizate de către meșteri din România în cadrul atelierelor de creație (pictură, scriere creativă, handmade) iar la lăsarea serii, se vor lansa pe lac lampioanele personalizate, care să trimită visurile și dorințele către cerul de toamnă.
Wishfest este un eveniment responsabil, cu grijă față de mediul înconjurător și toate măsurile pentru a-l proteja au fost luate – toate lampioanele sunt create manual din materiale biodegradabile (hârtie de orez și lemn) iar seară de seară, o echipă dedicată va igieniza malurile și suprafața lacului.
Detalii despre program și activități se pot vedea pe https://wishfest.ro/ și pe FB: WishFest-Festivalul-Lampioanelor-pe-Apă .
Partenerii festivalului sunt: Ambasada Thailandei la București, Taverna Racilor, Paul’s Sea Food, Pescobar,Waterbike.ro, Heineken, Coca Cola, Project Logistics 95.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Adevărul, Agerpres, Iqads, PRwave, Iqool, Bucătăraș, Gustos, Yumstops, Revista Atelierul, Acasă, Catchy, The Trends, Goingout, Bucharest Guide, Bookblog, 4arte, Feeder, Coțofana Urbană, bucureșteni.ro, inoras.ro, România Pozitivă.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/WishFest-Festivalul-Lampioanelor-pe-Ap%C4%83-108985740452155/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2345
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1683 zile, 19 Aug. 2019

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .