poze urban grill fest

Urban Grill Fest

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Mai 2018 10:00 - Duminică 3 Iunie 2018
Romexpo

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/50000

Cel mai mare festival gastronomic din București și poate chiar din țară revine – Bucharest Food Festival, revine cu o nouă ediție dedicată exlusiv grătarului- Urban Grill Fest. Este cunoscută pasiunea românilor pentru grătare dar știm și că nu este tot timpul la îndemână să faci unul în oraș, și nici să pleci la iarbă verde, într-un loc în care este permis. Cu toate acestea, grătarul este tradițional la orice ocazie, fie că este 1 mai, Paște, 15 august, sau orice altă zi în care vremea și timpul ne permite să ne strângem gașca și să mergem la un grătar.

Tocmai de aceea am gândit conceptul ”Urban Grill Fest” , un eveniment de anvergură care reunește tradiția grill-ului din aproximativ 20 de culturi și țări și care oferă posibilitatea vizitatorilor de a învăța cât mai multe moduri de preparare a grătarului, fie că vorbim despre grătar pe gaz, fie pe lemne sau cărbuni.

Pasionații pot interacționa cu profesioniștii și pot învăța să pregătească preparatul perfect.

Dacă nu tu ești cel care pregătește grătarul și te interesează doar gustul, la festival te așteată o varietate de măncăruri pentru toate preferințele, fie că îți plac preparatele de pui, oaie, porc, sau orice alt preparat. Nu uităm nici de celelalte alimente care completează o masa copioasă, așa că punem la dispoziția vizitatorilor preparate pe bază de lapte, băuturi acoolice și nonalcoolice, dulciuri, sau orice altceva își poate satisface papilele gustative.

Pentru promovarea culturii gastronomice pentru toate vârstele, ne-am gândit la o serie de activități inedite la care poți participa sau la care poți fi martor. Am pregătit o -expozitie cu vanzare preparate la grătar; - un concurs preparate la grill profesional – Master Of Grill, pe tipuri de carne; - un concurs preparate la grill Hobby Chef, pentru pasionatii de preparate pe gratar; - demonstratii preparare produse grill; - cursuri de gatit preparate de grill între bloggerii culinari, dar și zona de - vanzare produse conexe.

Am invitat restaurante din toată țara și o să punem la dispoziția vizitatorilor tot felul de tipuri de carne, de la cele mai exclusiviste, până la banalul pui, astfel încât toată lumea să își satisfacă orice poftă. Timp de patru zile poți regăsi toate elementele negesare unui grătar, dar și altele conexe.

Așadar, fie că ești la birou într-o zi de joi sau vineri și vrei să mănânci altceva decât obișnuita mâncare din pauza de prânz, fie că e weekend și vrei să ieși ”la iarbă verde” și să mănânci bine alături de prieteni sau familie, în inima orașului, pe noi ne găsești la Romexpo de joi până duminică, cu un program dedicat pentru fiecare zi în parte.

Intrarea este gratuită, așa că poți economisi banii pentru ce îți visează papilele gustative.

Mai multe detalii: http://www.bucharestfoodfestival.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4455

Eveniment postat de organizator

daiana

Adaugat in urma cu 2207 zile, 13 Mar. 2018

Adaugat de The Address Business

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .