poze start up film fest by aperture film

Start Up Film Fest by aperture.FILM

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 3 Noiembrie 2015 15:00

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 15/0

Start Up Film Fest by aperture.FILM

Cine poate participa?
Dacă ai peste 18 ani și ești pasionat de filme, ești candidatul perfect să participi la prima ediție Start Up Film Fest.
Nu contează dacă ești profesionist sau amator, atâta timp cât știi să mânuiești o cameră video și/sau ai aptitudini de regizor. Fă-ți o echipă de min. 4 persoane și trimite-ne un clip de 60 secunde cu tema „mister”.

Dacă lucrarea ta ajunge în etapa 2, tu și echipa ta veți realiza un scurt metraj care îți poate aduce premiul de 1.000 euro.

Ce așteptăm de la tine?
Un clip de maxim 60 de secunde care să se încadreze în tema dată, să ne starnească și să ne facă să ne dorim să te vedem în etapa 2 alături de echipa ta în procesul de producție al unui scurt metraj.

Pentru că, așa cum îi spune și numele – Start Up Film Fest – ne dorim să ajutăm tinerii aflați la început de drum în ale cinematografiei, sărim în ajutor echipelor ajunse în etapa 2. Le oferim suport din partea echipei noastre pe durata procesului de producție, le punem la dispoziție echipamentul de care dispunem (dacă este cazul și au nevoie) și le oferim un buget de maxim 200 euro/echipă pentru realizarea scurt metrajului.

Fiecare idee trebuie inscrisă separat, sub forma unui fișier video, și trimisă prin wetransfer la adresa festival@aperturestudio.ro

Echipele își vor alege un coordonator, care va fi și persoana de legătură între echipă și Organizator. La trimiterea fiecărei lucrări, autorul/autorii trebuie să includă titlul filmului, prezentarea echipei (nume, prenume, rolul în echipă) și datele de contact ale coordonatorului echipei: nume, prenume, e-mail și telefon, în vederea confirmării intrării în Competiție.

Cui i se adresează clipurile?
Lucrările înscrise în etapa 1 sunt vizionate de către echipă Aperture.FILM. Mizăm pe creativitate și originalitate, așa că dă tot ce ai mai bun! Acest lucru te poate trimite în etapa 2, unde poți câștiga premiul de 1.000 euro.

Scurt metrajele realizate în etapa 2 sunt dedicate publicului larg, tocmai de aceea am rezervat o zi pentru vizionarea lor în primă audiție de către publicul consumator de film și un juriu specializat.


Timing și deadline-uri
Înscrierea lucrărilor în etapa 1: 03 – 20 Noiembrie
Anunțarea castigătorilor ce trec în etapa 2: 23 Noiembrie
Desfășurare etapa 2: 27 Noiembrie – 14 Decembrie
(pre-producție, producție, post-producție scurt metraj)
Premierea câstigătorilor: 17 Decembrie

Câteva recomandări suplimentare
Căutăm creativitate și originalitate, așa că folosește creații proprii: video, foto și muzică. Pentru mai multe detalii, în special legate condițiile și de modul de desfășurare al etapei a 2-a, consultați Regulamentul Oficial al Concursului pe www.aperturestudio.ro sau scrie-ne întrebările tale pe mail la festival@aperturestudio.ro

Vă dorim succes și inspirație!
Echipa Aperture.FILM

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/439776822881804/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 803

Eveniment postat de organizator

aperture film

Adaugat in urma cu 3091 zile, 03 Nov. 2015

Adaugat de aperturefilm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .