poze shine festival editia a iii a 2016

Shine Festival - editia a III-a 2016

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Iulie 2016 - Sâmbătă 2 Iulie 2016

Categorii: Festivaluri

Dupa ce la editia a doua, desfasurata in 2015, festivalul SHINE s-a bucurat de prezenta a 7000 de persoane in cele doua zile de festival, este momentul sa aflam primele nume confirmate pentru a treia editie care va avea loc intre pe 1 si 2 iulie in Bucuresti la Arenele Romane.

Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, SHINE s-a bucurat de prezenta a peste 7000 de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015 ! Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival Bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si pana acum au fost confirmate trupele SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS si COMA.

Alternosfera, CARLA’s Dreams si Mihail se alatura festivalului, intarind afisul cu trei nume foarte iubite de peste Prut ! De asemenea, belgienii de la Boogie Belgique revin la Bucuresti pentru un show de electro-swing de zile mari !

Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.

Abonamentele cu preturi speciale earlybird pornind de la 45 de lei pentru doua zile, sunt deja in vanzare in format electronic pe iabilet.ro si in toata tara in reteaua fizica iabilet.ro/retea

Pentru al treilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” la Metalhead Awards, Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.Dupa lansarea de album de anul trecut, concertul din cadrul galelor Metalhead Awards si lansarea noului videoclip “Haosoleum”, basarabenii revin la Bucuresti in cadrul festivalului Shine !

Mihail va prezenta publicului repertoriul sau, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica. Succesul avea sa il cunoasca prin hitul “Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio si adune peste 5 milioane de vizualizari in online. Mai mult decat atat, Mihail si-a interpretat celebra piesa alaturi de o orchestra simfonica intr-un concert sustinut la Chisinau. Totodata, Mihail a impresionat si prin seria “Lookout Tower Acoustic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” si “Seara”.


Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe. A devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. Anul 2015 este plin de reusite pentru cei de la Carla’s Dreams. Single-ul “Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams si interpretat in colaborare cu Delia a stat saptamani intregi pe locul 1 in topul radio si TV din Romania. Piesa “Da, mama”, piesa compusa tot de Carla’s Dreams in interpretarea Deliei a cucerit publicul din Romania si a fost virala in mediul online. Cele doua video-uri au pe YouTube aproape 60 de milioane de vizualizari. Carla’s Dreams au lansat single-ul ‘Te rog’, piesa care a obtinut 1 milion de vizualizari in doar o saptamana de la lansare iar recent “Sub pielea mea”, un succes instant !



- Earlybird pana 1 martie la 45 de lei Acces General respectiv 60 de lei Golden Circle, in fata scenei
- Presale 1, pana pe 1 mai la 55 de lei Acces General respectiv 75 de lei Golden Circle in fata scenei
- Presale 2, pana pe 30 iunie la 60 de lei Acces General respectiv 80 de lei Golden Circle in fata scenei

In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 70 de lei, respectiv 100 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3333
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3145 zile, 19 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .