poze jazz in foisor
poze jazz in foisor poze jazz in foisor

Jazz in Foisor

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 August 2014 19:00 - Duminică 24 August 2014
Parcurile Herastrau, Cismigiu si Kiseleff

Categorii: Festivaluri

„Jazz’n Foișor”, cea de a doua ediție, se va desfășura în luna august în trei parcuri din București: Herăstrău, Cișmigiu și Kiseleff. Foișoarele din cele trei parcuri menționate vor găzdui câte un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 și 24 august sunteți invitați la o seară de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadîr.

„Jazz’n Foișor” este un proiect cultural al cărui scop este acela de a readuce jazz-ul în atenția publicului bucureștean, dar și de a le oferi acestora o alternativă de petrecere a timpului liber. Aylin Cadîr va fi artistul principal care, alături de band-ul The Lucky Charms, va aduce publicului câteva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul său. Totodată, pe scena festivalului va urca și Breeze, o trupă care s-a remarcat prin piesele lor în care regăsim puternice influențe din muzica braziliană.

Proiectul „Jazz în foișor” reprezintă o manifestare a muzicii de calitate într-un cadru verde, relaxant și deschis publicului de toate vârstele. Acesta se află la cea de a doua ediție, prima având loc în vara anului trecut. Intrarea este liberă.


Despre Aylin Cadîr

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Despre Breeze

Echipă de profesioniști cu peste 15 ani de experiență în show biz și muzica instrumentală de calitate, Breeze s-a făcut remarcată datorită perspectivei noi pe care a adus-o stilului muzical Bossa Nova, pe care îl promovează în țara noastră. Cunoscut și sub numele de “the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova are marele merit de a transpune publicul într-o atmosferă unică și emoționantă. Ritmicitatea muzicii braziliene și sunetele delicate ale jazzului clasic devin, în mâinile muzicienilor de la Breeze, adevărate opere de artă.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/jazzinfoisor

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2609
gabor s

Adaugat in urma cu 3552 zile, 28 Iul. 2014

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Cum a fost?
    tester
    tester   18 Aug. 2014, 16:16:44

    nu suna rau deloc


    .