poze east european comic con 2023
poze east european comic con 2023 poze east european comic con 2023 poze east european comic con 2023

East European Comic Con 2023

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Mai 2023 16:00 - Duminică 21 Mai 2023
Romexpo

Categorii: Festivaluri

Cea de-a zecea ediție East European Comic Con

 


Anul 2023 marchează cea de-a zecea ediție de East European Comic Con în România. Astfel primul eveniment din acest an are loc între 19 și 21 Mai la Romexpo în București.


Primul invitat pentru editia din Mai, este Tony Amendola, cunoscut ca Master Bra'tac în Stargate-SG1, Geppetto în Once Upon A Time sau Parintele Perez în Annabelle. Lui Tony îi place să își împrumute vocea pentru animație și jocuri video, așa că s-ar putea să-l cunoști ca Khadgar în World of Warcraft sau ca Eno Cordova în Star Wars Jedi: Fallen Order! Tony va fi prezent atât Sâmbătă, cât și Duminică!


Al doilea invitat pentru East European Comic Con 2023, Dylan Sprayberry! Este cunoscut pentru rolul său ca tânărul Clark Kent în Man of Steel și ca Liam Dunbar în popularul serial Teen Wolf. Va fi prezent atât Sâmbătă, cât și Duminică, așa că nu ratați șansa de a-l întâlni!


Al treilea invitat, Alexander Calvert! Este posibil să îl cunoașteți pentru rolul său ca Jack Kline (fiul al lui Lucifer), care devine mai târziu Dumnezeu în îndrăgitul serial Supernatural. Chiar dacă este o divinitate ocupată, Alexander și-a făcut timp în program pentru a fi alături de noi, tocmai Duminică, 21 Mai. Se pare că și Dumnezu are nevoie de o pauză în ziua lui de odihnă! Nu ratați șansa de a-l întâlni Duminică!


East European Comic Con este un festival captivant dedicat benzilor desenate, culturii pop și jocurilor video. Este un eveniment anual care are loc în București, România, și atrage mii de vizitatori din întreaga Europa de Est și dincolo de aceasta.


Festivalul este o sărbătoare a artei și culturii benzilor desenate și reprezintă o oportunitate unică pentru fanii acestui gen de artă de a se întâlni cu artiști și autori de top din întreaga lume. Vizitatorii pot participa la seminarii, workshop-uri și alte evenimente care explorează istoria, evoluția și impactul benzilor desenate în cultura pop.


Pe lângă evenimentele și activitățile legate de benzile desenate, festivalul include și o serie de activități legate de jocuri video, jocuri de societate, cosplay și filme. Există o zonă de expoziții unde vizitatorii pot admira operele artiștilor și pot achiziționa produse exclusiviste.


În general, East European Comic Con este un eveniment de nerds și pasionați de cultura pop, oferind o experiență unică și distractivă pentru toți cei care sunt pasionați de acest gen de divertisment.

Pret bilet: 165 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1192
moni d

Adaugat in urma cu 419 zile, 02 Mar. 2023

Adaugat de Moni D.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 989

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .