poze conil fest festivalul integrarii 2015

CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Ianuarie 2015 09:00 - Duminică 25 Ianuarie 2015
TEATRUL TINERETULUI BUCURESTI (PALATUL NATIONAL AL COPIILOR) Bd. Tineretului 8-10, sector 4

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/1500

In weekend-ul 24 - 25 ianuarie 2015, in Sala mare a Palatului National al Copiilor din Capitala, va avea loc editia de iarna 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii! Evenimentul este organizat si de aceasta data de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti si cu ISMB. In premiera absoluta, la aceasta editie, festivalul va fi filmat si transmis in direct pe site-ul Asociatiei Conil, www.conil.ro, aici putand fi urmarit live de toti cei interesati!

In acest weekend, va asteptam la CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a X-a!
In premiera in istoria festivalului, evenimentul va fi transmis live!

In weekend-ul 24 - 25 ianuarie 2015, in Sala mare a Palatului National al Copiilor din Capitala, va avea loc editia de iarna 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii! Evenimentul este organizat si de aceasta data de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti si cu ISMB.
In premiera absoluta, la aceasta editie, festivalul va fi filmat si transmis in direct pe site-ul Asociatiei Conil, www.conil.ro, aici putand fi urmarit live de toti cei interesati!
Pe scena festivalului sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.
Programul bogat al festivalului include muzica – interpretare vocala si instrumentala, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentatii de arte martiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi in foaier atelierele distractive si creative pentru cei mici, antrenul si animatia!
O serie de invitati speciali vor oferi momente unicat publicului: artistul in teatru de umbre Leon Magdan, vedeta in devenire Andrei Gheorghe, Trupa de teatru de marionete ”Clopotel”, micii artisti ai Rock School ș.a.
CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, inclusiv celor cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind integrarea copiilor ”atipici” prin implicarea lor in variate activitati artistice. In buna sa traditie, Asociatia CONIL sprijina direct si incurajeaza aparitia copiilor talentati, fara emotii, in fata publicului larg.
Programul bogat al festivalului include muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentatii de arte martiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi in foaier atelierele distractive si creative pentru cei mici, precum si animatia.
Intrarea este libera, iar distractia si voia buna - garantate!


Link util: www.conil.ro
Organizator: Asociatia CONIL
Parteneri: Inspectoratul Scolar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5
Participanti: Victoria Dance Studio, Studio Butterfly, Scoala de dans Dance World, Gradinita si After School Blue Fairy, Gradinita Crionera, Scoala Primara Iepurasul Bocanila, Centrul Educational Charles Dickens, Studio de balet La Sylphide, Scoala pentru Deficienti de Auz Sf. Maria, Dance Studio The Music of the Body, Attitude Ballet Studio, ACS United Soccer Bucuresti, IDO Dance, Corul de copii YUPYCII, Scoala de dans MondoDance, Trupa de teatru Clopotel – coordonata de Cristina Denes, Gradinita Capsunik, Asociatia Conil, Scoala de dans Odette, Gradinitele Conil Kindergarten, After School Conil, Joe After School, Asociatia pentru secolul urmator, Trupa de dans Pasitos, Gradinita nr 160, Gradinita Tic Pitic, Scoala de dans Magic Steps, Club Kiddies, Rock School, Lara’s Dance, Clubul de canto Artist din Ploiesti, Ruxandra Ballet Studio si Scoala pentru Deficienti de Vedere.
Sponsori: Tymbark, Aqua Carpatica, Biofarm, Selgros, Editura All, Family Care, Editura Corint, Divertiland, Editura DPH, Boromir, Asociatia MAME, Editura Integral, Chipita, Akademos Art
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Click pentru femei, Woman2woman, Net TV, Galeria Romniceanu, Gradinite Bucuresti, Gradinite.com, Romania Pozitiva, Televiziunea Elevilor, GoKid.ro, Vin si eu.ro, Agenda culturala pentru copii, ACS United soccer, Unawe Romania, Florigami, Urban kid.ro, Trupa de teatru Clopotel
Pentru detalii si informatii suplimentare:
www.conil.ro / facebook.com/conilasociatia
Iuliana Berca – Director festival
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44
E-mail: marketing@asociatiaconil.ro


Mai multe detalii: http://conil.ro/

Comenteaza pe Facebook
asociatia conil

Adaugat in urma cu 3374 zile, 23 Ian. 2015

Adaugat de CONIL

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .