poze concerte in aer liber i preparate pe gustul tuturor la festival

Concerte în aer liber și preparate pe gustul tuturor la Festival

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Iunie 2023 10:15 - Duminică 11 Iunie 2023
ParkLake Shopping Center Str. Liviu Rebreanu nr. 4, Sector 3

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 300/3000

În perioada 8-11 Iunie, ParkLake găzduiește Festival du Bonheur – o experiență culinară de neratat pentru cei care iubesc gastronomia. Timp de patru zile, în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, vei putea să savurezi cele mai delicioase preparare și să te distrezi alături de Macanache și Bitză, care vor întregi atmosfera de festival cu concerte live.

Festivalul va oferi vizitatorilor o varietate de produse culinare, toate pregătite special pentru a celebra o adevărată sărbătoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogoși se vor afla în meniurile care promit să impresioneze. Responsabili cu tentațiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogoși Bune, Roll, Synergia și Za German.

Programul începe de joi și se termină duminică după cum urmează: Joi și vineri 8-9 Iunie, între orele 16:00 – 22:00, sâmbătă, 10 Iunie și duminică, 11 Iunie, între 11:00 – 23:00. Concertele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 20:30 – 21:30. Bitză va face show sâmbătă, iar Macanache va încheia, duminică, o ediție de Festival du Bonheur care se anunță inedită.
Intrarea este liberă.

Surprize pentru cei mici în zona Main Square

Și cum luna Iunie este totuși despre copii și copilărie, în Main Square am pregătit surprize și evenimente pentru cei mici alături de prietenii de la LEGO.
Astfel, în zilele de 10 și 11 iunie, între orele 12:00 – 20:00, cei mici sunt așteptați în #ParkLake, Main Square, la un eveniment special: Insula creativității LEGO®! Evenimentul reunește cele mai îndrăgite jocuri: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™ și LEGO Classic.

După ce își vor primi pașaportul de acces, copiii de peste 5 ani vor putea să creeze cele mai inedite construcții cu ajutorul cărămizilor disponibile în zona aleasă. În fiecare oră se vor expune construcțiile realizate în zona denumită Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei câștigători. Aceștia vor primi seturi LEGO, în cadrul unei ceremonii speciale. Toți participanții vor fi recompensați pe loc cu diplome de participare și mici cadouri!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet, gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Mai multe detalii: http://www.parklake.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 727
ioana marin

Adaugat in urma cu 296 zile, 06 Iun. 2023

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .