poze bucharest street food festival prima editie

Bucharest Street Food Festival Prima editie

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Septembrie 2016 17:00

Categorii: Festivaluri

Prima editie Bucharest Street Food Festival va avea loc in septembrie! Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food va avea loc in weekendul 9-11 septembrie, in Capitala.


Ideea de street-food, desi foarte la moda in ultimii ani in intreaga lume, are, de fapt, o istorie foarte veche. Incepand cu Grecia Antica si ajungand pana in China sau Turcia, mancarea vanduta pe strada, pentru ca asta inseamna, de fapt, “street-food” a avut o istorie lunga si interesanta. Astazi, este, fara doar si poate, un must-have pentru mai toate orasele sau centrele culturale, devenind parte integranta din peisajul cultural urban.
Bucharest Street Food Festival va aduce laolalta peste 20 de vendori, atat din Bucuresti, cat si din intreaga tara: rulote, trucks, carute, standuri, biciclete, toate fiind mijloace tipice din care se comercializeaza street-food. Evenimentul va include varietati culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills si barbeques, clatite, inghetata si multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food, publicul putand astfel sa se bucure de o incursiune completa in aceasta modalitate de a servi mancarea ce a devenit din nou, in ultimii ani, extrem de populara.

Gandit ca un eveniment culinar pentru toti iubitorii de mancare, festivalul se va adresa atat consumatorilor de carne, cat si veganilor si vegetarienilor, sortimentele de la Bucharest Street Food Festival fiind selectionate astfel incat sa satisfaca toate gusturile.
Pe langa bucataria in sine, festivalul va include si acelasi concept de street-food dedicat insa bauturilor, consumatorii putand degusta prosecco, cafea si bere artizanala, vinuri alese si multe altele.

Intrarea la Bucharest Street Food Festival, ce va avea loc in perioada 9-11 septembrie, va fi libera, urmand ca detalii despre zona centrala a Capitalei in care se va desfasura evenimentul sa fie anuntate in curand

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3184
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2903 zile, 12 Mai. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .