poze bucharest food festival gourmet edition

Bucharest Food Festival - Gourmet Edition

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Iunie 2017 13:00 - Duminică 2 Iulie 2017
Romexpo, Bd. Marasti nr. 65-67

Categorii: Festivaluri

Luna IUNIE vine cu a doua ediție de Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, unde, între 30 iunie și 2 iulie la Romexpo, se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară.

Și pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice și artei gustului, Bucharest Food Festival - Gourmet Edition ne așteaptă și cu show-uri de live cooking, workshopuri pe teme culinare, degustări de vinuri, o scenă de muzică live, dar și diferite activități, precum Kids Corner, unde vor exista și ateliere de gătit pentru copii.

Evenimentul va fi împărțit în zone speciale precum: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Gourmet Area, Street Food, Deli Market sau Ice cream & Sweets Corner. Publicul va avea posibilitatea să descopere restaurante faimoase din București, dar și din țară.

Mai mult, alături de scena live, la Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, va exista și o altfel de scenă, cea dedicată show-urilor de live cooking, care îi va iniția pe vizitatori în tainele celor mai noi tehnici de preparare culinară. Timp de trei zile, Bucharest Food Festival - Gourmet Edition va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate.

Muzica live nu va lipsi nici ea. În cele trei zile de Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, vor urca pe scena câteva dintre cele mai interesante proiecte muzicale românești, cu muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1927
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2504 zile, 18 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .