poze bucharest fashion week a ajuns la cel de al iii lea casting
poze bucharest fashion week a ajuns la cel de al iii lea casting

Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Noiembrie 2014 12:00 - Sâmbătă 8 Noiembrie 2014
strada Mendeleev numărul 29

Categorii: Festivaluri

Bucharest Fashion Week, organizează cel de al treilea casting pentru Miss România 2014 și Top Model România 2014. Cel mai important festival de modă din țara noastră pune la bătaie titlurile de „Cea mai frumoasă femie din România”, respectiv „Cel mai bun model al României” și le invită pe românce la castingul care va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numărul 29, începând cu ora 12.00.

Pentru a intra în competiție, participantele trebuie să se inscrie pe site-ul www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie să aibă minimum 15 ani și o înălțime de cel puțin 1.72m. Dacă aplicantele răspund criteriilor de selecție impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc în cadrul castingului de sâmbătă, 8 noiembrie.
Pe lângă titulaturile la care visează orice tânără din țară, participantele pot câștiga premii în valoare de peste 20.000 Euro. Primele două castinguri pentru concursurile Miss România și Top Model România au avut loc în zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Așadar Bucharest Fashion Week continuă căutarea celor mai frumoase, talentate și lipsite de inhibiții românce, care sunt pregătite să intre în competiția frumuseții.

Despre Miss România
Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen din țara noastră.
Despre Top Model România
Top Model România 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.


Despre Bucharest Fashion Week
Bucharest Fashion Week este un festival de modă independent al cărui principal obiectiv este acela de a promova designerii români, dar și profesioniștii care activează în industria modei din țara noastră. În această iarnă ediția cu numărul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week 2014 și castingul concursului Miss România 2014 puteți găsi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.

Mai multe detalii: http://bfashionweek.com/casting/

Comenteaza pe Facebook
gabor s

Adaugat in urma cu 3459 zile, 04 Nov. 2014

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .