poze noi colectii de toamna la fashion beauty days la mega mall

Noi colectii de toamna la Fashion & Beauty Days la Mega Mall

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Octombrie 2015 13:00 - Duminică 11 Octombrie 2015
Str. Pierre de Coubertain, nr. 3 - 5

Categorii: Festivaluri , Targuri

Peste 130.000 de mii de oameni au vizitat Mega Mall în cadrul primului weekend Fashion & Beauty Days

București, 6 octombrie 2015 – Fashion & Beauty Days continuă sărbătoarea noilor colecții de toamnă-iarnă cu pregătiri pentru cel de-al doilea weekend. În cadrul evenimentului organizat de Mega Mall, iubitorii de fashion vor putea urmări prezentări de modă ale unor branduri precum Reserved, LC Waikiki, adidas, Marina Yachting și multe altele, într-un show coordonat de Alin Gălățescu. După primul weekend, în care vizitatorii s-au bucurat de prezentări de modă, ședințe de make-up și demonstrații sportive, Fashion & Beauty Days promite alte două zile la fel de bogate în elemente de fashion și frumusețe, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 13:00 și 20:00.

10 și 11 octombrie vor aduce cu ele alte două alte zile de prezentări de modă, servicii de înfrumusețare pentru bucureșteni, spectatorii putând admira noile colecții de toamnă-iarnă ale brandurilor Koton, Reserved, LC Waikiki, Hervi’s, adidas, Takko, C&A, Steilmann, Deichmann, Ecco, Why Dennis, Melli Melo, Parfois, Optiblu, Marina Yachting, Orsay, Bijuteria Teilor, Bijuteria Stil, La Femme, BBY, Ataellier și multe altele. De asemenea, aceștia se vor bucura de sesiuni demonstrative de fitness, ședințe și demonstrații de make-up și hairstyling pe scena special amenajată, aflată la nivelul 2, din Mega Mall.
Primul weekend al evenimentului a adus înaintea spectatorilor prezentări de modă ale magazinelor Peek & Cloppenburg, Marks & Spencer, Depot 96, Mohito, Sinsay, House, Musette, Hilfiger Denim, Pause Jeans, Levi’s, Colin’s, Stefanel, Il Passo, Otter, cât și multe alte branduri. Peste 130.000 de mii de oameni au vizitat Mega Mall pe parcursul întregului weekend, având ocazia să admire noile colecții prezentate în cadrul Fashion & Beauty Days. Gina Pistol, Xonia, Roxana Sârbu și Ana Maria Pop s-au aflat printre iubitoarele de modă care au participat la show, urmărind cu interes noile colecții.
Pentru un nou weekend, Mega Mall își așteaptă cumpărătorii preț de două zile pline de evenimente, prezentări de modă, sesiuni demonstrative de fitness, ședințe și demonstrații de make-up și hairstyling, dar și cu premii instant, pregătite special pentru participanții la eveniment.
Mai multe detalii despre campanii sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.

*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, ce găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.
Mega Mall aduce și o serie de premiere în retailul romanesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică,

cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.
Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti şi Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1030
people

Adaugat in urma cu 3117 zile, 07 Oct. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .