poze primul festival de teatru independent pentru copii

Primul festival de teatru independent pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Noiembrie 2019 11:00 - Duminică 10 Noiembrie 2019
SUN PLAZA SHOPPING CENTER,Calea Vacaresti 391

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Povesti de festival - Primul festival de teatru independent pentru copii din Romania are loc in weekendul 9-10 noiembrie la Sun Plaza.

Festivalul de teatru independent pentru copii Povesti de Festival va avea loc, pentru prima data in Romania, pe 9 Si 10 noiembrie in Sun Plaza si va cuprinde 10 spectacole de teatru, 10 workshopuri de teatru, un salon de carte pentru copii si o expozitie de marionete.

Festivalul se afla la prima editie, iar piesele de teatru se tin altfel: un pic mai original, fiind destinat deopotriva copiilor cu varste cuprinse intre 3 Si 10 ani, dar si pasionatilor sau specialistilor in teatru.

Evenimentul cuprinde:
-o sectiune competitionala, unde vor concura 10 productii de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de papusi). Juriul competitiei este format din: Felicia Filip - director Opera Comica pentru Copii, Alina Teodorescu – director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici - director Teatrul de Papusi din Braila, Daniela Andrei – regizor, Cosmin Selesi – actor la Teatrul Ion Creanga.

-o sectiune necompetitionala in care copiii se vor putea bucura de cele 10 ateliere de teatru (miscare scenica, improvizatie, muzica, recunoasterea emotiilor etc.), dar si de o expozitie de marionete si un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactica Publishing House, Cutiuta cu povesti, Carusel.

Sunny va fi si el prezent la eveniment, cu un workshop despre jocuri, duminica de la 11.30.
Activitatile se desfasoara intre orele 11:30-19:00 la etajul 1, in Sun Plaza.

Mai multe detalii pe Facebook Si website.
Partener organizator: Akka Show
Partener principal: Ansett Logistics
Parteneri media: GoKid, Itsy Bitsy.
Institutii partenere: Teatrul Ion Creanga – Bucuresti, Opera Comica pentru Copii – Bucuresti, Expo Arte, Teatrul de Papusi ”Carabus” din Braila.
***

Despre Sun Plaza
Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.
Avand patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor si cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oaza a cumparaturilor si relaxarii.
Centrul comercial a incheiat in 2018 cel mai amplu proces de reconfigurare desfasurat pe piata de retail din Bucuresti. Peste 20.000 de metri patrati de spatii comerciale au facut obiectul reconfigurarilor, dintre care 11.000 intr-o aripa nou construita, in care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza avand in prezent un grad de ocupare de 100%.
In plus, centrul comercial a trecut si printr-o actiune de reimprospatare a designului, fiind realizate doua noi piatete, reconfigurate alte doua, in timp ce pasajul de acces catre statia de metrou Piata Sudului si alte spatii din cadrul mall-ului au fost decorate cu creatii grafice realizate de catre Peter Kogler, artist austriac cu recunoastere internationala si unul dintre pionierii artei generate pe computer.
www.sun-plaza.ro

Mai multe detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/povesti-de-festival-primul-festival-de-teatru-independent-pentru-copii/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1135

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 1635 zile, 01 Nov. 2019

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .