poze targ cu dezlegare la pe te

TÂRG CU DEZLEGARE... LA PEȘTE

Bucuresti , Bucuresti. Joi 24 Noiembrie 2022 09:00 - Duminică 27 Noiembrie 2022
PARCUL IOR- BISERICA MARAMURESEANA, SECT 3 ( ALEX IOAN CUZA)

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

PEŞTELE... HMMM ce delicatesă savuroasă în vremurile de dezlegare la pește în orice perioadă de post! Prăjit, la grătar sau într-un borş straşnic, cu lămâie sau cu mămăliguță și usturoi, PEŞTELE va fi VEDETA weekendului în PARCUL IOR din Capitală, zona Biserica de lemn Maramureşeană! Sute de kilograme de crap, somon şi păstrăv vă aşteptă la TÂRGUL DE DEZLEGARE... LA PEȘTE, în perioada 24 – 27 noiembrie în Parcul IOR. Cu siguranţă va fi un EVENIMENT PEȘTE AȘTEPTĂRI, un festin culinar de dezlegare la pește în Postul Crăciunului ce va cuprinde cantități impresionante de peşte, pregătite de cei mai iscusiți bucătari. Zeci de preparate cu şi despre peşte se vor întrece într-o simfonie culinară: borş de peşte, cu crap sau somon, saramură de crap, plachie de păstrăv, crap rondele prăjit, crap întreg la grătar, păstrăv şi somon la grătar şi multe alte delicatese.

Pe lângă preparatele gătite la faţa locului, veţi mai putea găsi şi, zacuscă de peşte, peşte în saramură sau afumat, numai bun de luat acasă. Încingem și grătarele, așa cum îi stă bine unui sfârșit de săptămână şi îmbiem toţi gurmanzii ce nu postesc cu mititei, cârnăciori, costițe și frigărui asezonate cu murături și lipii coapte pe plită, pastramă la ceaun, tocană de oaie cu mămăliguţa, cotlete de berbecuţ la grătar, pastramă în bere la tigaie, sloi de oaie, pastrama friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun.
Nu vor lipsi nici tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene, vestitele plăcinte muntenești, veritabilele poale-n brâu moldovenești, plăcinte dobrogene cu brânză, plăcinte și prăjituri cu fructe de sezon, pregătite toate „în văzul lumii”, şi tot aici veţi avea parte de deserturi savuroase, clătite şi gogoşi, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, dulcețuri și gemuri, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale și gătite după cele mai vechi rețete tradiționale.
Vă aşteptăm cu drag pentru un sfârşit de săptămână savuros la TÂRGUL DE DEZLEGARE... LA PESTE, ÎN PARCUL IOR, zona Biserica de lemn Maramureşeană!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 483
Cuvinte cheie: Festival , Targ , peste , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 8 zile, 23 Nov. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 99

Alte Evenimente din Bucuresti
kiritza sau jocul de a un spectacol de gigi caciuleanu

Kiritza sau Jocul de-a... un spectacol de Gigi Căciuleanu

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 9 Decembrie 2022
curs de pictura in ulei clar obscur la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN ULEI: CLAR-OBSCUR – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 11 Ianuarie 2023
curs de pictura in ulei tehnica flamanda la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN ULEI: TEHNICA FLAMANDĂ – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Joi 12 Ianuarie 2023
wine paint night out la sediu

WINE & PAINT NIGHT OUT – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .