poze targ cu bunatati

TÂRG CU BUNĂTĂŢI

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Martie 2023 09:00 - Duminică 2 Aprilie 2023
PARCUL IOR- BISERICA MARAMURESEANA, SECT 3 ( ALEX IOAN CUZA)

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Nu ratăm nici un weekend în PARCUL IOR din Capitală, astfel că începând de vineri, 31 martie, şi până duminică 2 aprilie dăm startul TÂRGULUI CU BUNĂTĂŢI, şi promitem că nu e păcăleală! Lângă Biserica de lemn, în Parcul IOR, venim în întâmpinarea atât a celor care respectă cu stricteţe zilele de post, cât şi a celor ce mănâncă “de dulce” cu preparate pentru toate gusturile.

O simfonie a legumelor şi fructelor, îmbinate armonios în preparate „isteţe”, cu gust şi savoare, de către bucătari şi gospodine ce au acceptat provocarea de „a da gust” merindelor de post: plăcinte cu spanac, plăcinte cu lobodă, cu cartofi, cu varză, ghiveci de post, preparate gătite la foc conţinu în faţa publicului, varză călită, tocăniţă de ciuperci, tocăniţă de cartofi cu varză murată, fasole la ceaun, sarmale de post cu mămăliguţă şi ardei iute şi multe alte bunătăţi de post.
Bineînţeles nu vor lipsi produsele tradiţionale pentru cei care mănâncă de dulce, iar meşterii în „cărnuri” vor încinge grătarele zilnic cu sute de mititei, frigărui, pastramă aromată la grătar, cotlete de berbecuţ, pastramă în bere la tigaie, sloi de oaie, pastramă friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc de vită cu oaie, cârnaţi cruzi sau afumaţi, şi o selecţie de produse tradiţionale, afumături, muşchiuleţi şi brânzeturi de toate felurile, pentru gusturile tuturor. Toto aici, la târgul cu bunătăţi veţi putea găsi cozonaci şi plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci moldoveneşti, cheesecake și prăjituri de casă cu creme, clătite, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Vă invitam din nou să ne treceţi pragul, şi să participaţi la campania IARMAROCUL CU NOROC. Cei ce fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la tragerea random ce se va desfăşura în fiecare săptămână duminică seara, ÎN BAZA TALONULUI COMPLETAT “CITEŢ”. Promitem că vom umple cu pasiune coşul tradiţional cu preparate şi produse „alese pe sprânceană” ce îl vom dărui cu drag câştigătorului în următoarea săptămână.
REGULAMENT:
* La orice achiziţie de la un comerciant, vei primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email și numărul de telefon – prin participarea la Campanie, îți oferi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară
* Talonul se va introduce în urnă amplasată în cadrul evenimentului
* Câștigătorul se va desemna prin tragere la sorți.
* Extragerea va avea loc duminică seară, în fiecare săptămână, iar premiul se va ridica în următoarea săptămână de la IARMAROCUL CU NOROC.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1638
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 365 zile, 30 Mar. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .