poze festivalul inghetatei

Eveniment Anulat !



FESTIVALUL ÎNGHEŢATEI

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Iunie 2022 09:00 - Duminică 19 Iunie 2022
Parcul Herastrau

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Din bucurie pentru vară, copilărie şi weekenduri târzii, ridicăm îngheţata la rang de artă şi o prezentăm în stradă în faţa tuturor vizitatorilor! Astfel că FESTIVALUL ÎNGHEŢATEI se va desfăşura în Parcul Herăstrău, intrarea Gharles de Gaulles, în perioada 16- 19 iunie 2022. Mai mult, aducem cultura, industria, istoria şi gusturile nenumărate ale îngheţatei cu variante sănătoase şi delicioase, artizanale, naturale, chiar bio, delicii cremoase cu fructe, ciocolată, sau cu ingrediente şi condimente inedite.

La eveniment sunt aşteptaţi toţi iubitorii de îngheţată cu vârste cuprinse între 0 şi 99 de ani, mii de copii, mai mari sau mai mici, sunt invitaţi să guste, fără restricţii, din îngheţata expusă de comercianţi, şi promitem că vor avea de unde alege, întrucât paleta de gusturi va fi foarte variată şi inedită.
3, 2, 1, cupe? CORNET SAU PAHAR? Clasica, artizanală, bio, vegană? La toate aceste întrebări sunt invitaţi Bucureştenii şi nu numai timp de patru luuungi zile de vară să guste, să savureze şi să reîncerce de câte ori doresc experienţa unei cupe rotunde perfecte de îngheţată. Gelatieri de excepţie vă vor încânta papilele gustative cu cele mai răcoroase arome.
Vom afla lucruri utile despre consumul de îngheţată, despre cum să alegem o îngheţată de calitate şi cum recunoaştem alergiile provocate de acest desert, sau ce cantitate să consumăm, de la specialiştii gelatieri invitaţi la Festival.
Îngheţatele răcoritoare merg mana în mână cu deserturile dulci, cremoase sau coapte, astfel că în cadrul festivalului vom putea descoperi şi clătite bine împachetate cu cremă de ciocolată sau vanilie, vafe pufoase încărcate cu fructe, cochete prăjituri şi patiserii, tarte, chessecakeuri, plăcinte, limonadă, freshuri, şi sucuri!
Momente relaxante, activităţi în familie, standuri special amenajate cu delicii culinare, proaspete și tradiționale, preparate gustoase şi savuroase, cel mai mare și complex parc de distracții şi multe alte surprize inedite.
Vă aşteptăm şi cu un TÂRG CU PRODUSE TRADIŢIONALE, în cadrul căruia producătorii vor prezenta o gamă variată de preparate și produse tradiționale și naturale, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale, o gamă variată de bunătăți din care aveți ce alege, o sărbătoare de gusturi şi arome!
Vizitatorii se vor putea răsfăţa cu bucate alese, delicioase preparate la grătar, fripturi și mâncăruri la ceaun, preparate pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge și grătarele de la primele ore ale dimineții: sute de mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu bere... din belșug, dar şi preparate ce fac cinste gustului tradiţional românesc: tocănite gustoase la ceaun, papricaş şi ostropel, tocană de oaie şi sloi, pomana porcului, tocăniţă de berbecuţ, pastramă aromată gătită în toate formele – pastramă de berbecuţ şi oaie la grătar şi ceaun, cotlete de berbecuţ la grătar, pastrama în bere la tigaie.
Accesul este gratuit, aşa că zic să nu ratăm un weekend LUNG ce se anunţă a fi RĂCOROS ŞI DELICIOS DE... DISTRACTIV!!

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/festivalul-inghetatei-parcul-herastrau/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 782

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 657 zile, 10 Iun. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: FESTIVALUL ÎNGHEŢATEI

    .