poze festivalul gusturi si bucate muntenesti

Festivalul Gusturi şi Bucate Munteneşti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Martie 2023 09:00 - Duminică 19 Martie 2023
PARCUL IOR- BISERICA MARAMURESEANA, SECT 3 ( ALEX IOAN CUZA)

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

“Baba Iarnă” şi-a luat cojoacele şi a plecat, lăsând loc primelor raze de soare şi celui mai frumos anotimp... Primăvara! Săptămâna acesta va fi mare sărbătoare în Parcul IOR, lângă Biserica de lemn Maramureşeană, de vineri, 17 martie şi până duminică, 19 martie la Festivalul Gusturi şi Bucate Munteneşti, şi vom avea dublă motivaţie de sărbătoare şi voie bună întrucât, pe de o parte, Căsuţa Muntenească vă aşteptă cu cele mai gustoase preparate tradiţionale, iar pe cealaltă parte, campania Iarmarocul cu Noroc continuă, iar weekendul acesta, un nou coş cu Bunătăţi îşi va găsi „nănaşul” şi un nou câştigător va fi extras din urnă. Producători autentici și bucătari iscusiți vă așteaptă timp de trei zile să degustați bucate care mai de care mai alese, toate după gustul românului, iar cum primăvara și vremea frumoasă ne îmbie să ieșim din casă, nu veți avea nici un motiv să “chiuliţi” de la Festivalul Gusturi şi Bucate Munteneşti din Parcul IOR.

Rețete delicioase, gata să cucerească și cel mai pretențios spectator, o selecție specială din meniul de primăvară, delicii culinare numai bune de așezat pe masă, preparate din bucătăria tradițională românească, trufandale ale primăverii, atât de post cât și de dulce, pregătite în zeci de rețete delicioase, sunt gata să cucerească gusturile bucureștenilor.
Moldovence pricepute, muntence iscusite, dobrogence și maramureșence mândre, vin să se întreacă în muncă și migală chiar sub ochii oaspeților, pentru a bate recordul în măiestrie, tradiții și gusturi care de care mai bune: pastrame aromate, gătite în toate formele - la grătar, la ceaun, cotlete, jamboane, cârnați de casă tradiționali, din carne de porc, vită și oaie, mititei, costițe și ciolane, afumături, mușchiuleți și brânzeturi de toate felurile, alături de deserturi savuroase de dulce, cozonaci și plăcinte moldovenești, poale-n brâu și alivenci, plăcinte boierești, prăjituri de casă, cheescake și prăjituri cu fructe, turte dulci pentru cei mici, langoși, gogoși și clătite, toate preparate ce conțin ingrediente 100% naturale.
Campania IARMAROCUL CU NOROC continua, primul COŞ CU BUNĂTĂŢI a fost oferit deja, iar următorul îşi aşteaptă cuminte “alesul”. Cei ce ce trec pragul târgurilor săptămânale ce se desfăşoară în Parcul IOR şi fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la tragerea la sorţi ce se va desfăşura în fiecare săptămână duminică seara. Promitem că vom umple săptămânal coşul tradiţional cu preparate şi produse „alese pe sprânceană” ce îl vom dărui cu drag câştigătorului în următoarea săptămână, deci nu aveţi nici un motiv să nu ne vizitaţi.
REGULAMENT IARMAROCUL CU NOROC:
* La orice achiziție de la un comerciant, vei primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email și numărul de telefon – prin participarea la Campanie, îți oferi acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară
* Talonul se va introduce în urnă amplasată în cadrul evenimentului
* Câștigătorul se va desemna prin tragere la sorți.
* Extragerea va avea loc duminică seară, în fiecare săptămână, iar premiul se va ridica în următoarea săptămână de la IARMAROCUL CU NOROC.
Vremea se anunţă frumoasă, iar surprizele se vor ţine lanţ în PARCUL IOR – lângă Biserica de lemn Maramureșeană. Vă aşteptăm cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 807
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 12 zile, 14 Mar. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 112

Alte Evenimente din Bucuresti
curs de pictura pentru incepatori la sediu

CURS DE PICTURĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Luni 3 Aprilie 2023
firma an electric night at the theater

FiRMA - An Electric Night at the Theater

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 31 Martie 2023
curs de desen pentru incepatori la sediu

CURS DE DESEN PENTRU ÎNCEPĂTORI – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 4 Aprilie 2023
curs de pictura pentru incepatori la sediu

CURS DE PICTURĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 28 Martie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .