poze festivalul cire elor

Festivalul Cireșelor

Bucuresti , Bucuresti. Joi 26 Mai 2022 09:00 - Duminică 29 Mai 2022
Parcul Tineretului, intrarea Şincai

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

FESTIVALUL CIREŞELOR la preţ de cireşe, unde nu este nevoie de credite sau rate, se va desfăşura în Parcul Tineretului, la Platoul Şincai în perioada 26 MAI – 29 MAI 2022. Veţi găsi cele mai râvnite trufandale de sezon sub toate formele şi delicatesele, de la TARABE pline cu cireșe și alte fructe delicioase de sezon de la cei mai „cinstiți” producători locali, la delici culinare, deserturi şi preparate inedite, ce vor avea la bază… CIREŞELE.

La toate acestea s-au gândit organizatorii, care au chemat bucătari și bucătărese iscusite, pentru a pregăti după rețete alese, produse delicioase. Aceștia vor alege și vor așeza cu sârguință, dis de dimineață, sute de kilograme de cireșe, în preparate alese!
Printre vedetele festivalului, vor fi: tarte cu cireşe, clătite cu dulceaţă de cireşe, plăcinte și prăjituri de casă cu cireșe, cireșată, sucuri, freshuri, limonadă, chessecakeuri, îngheţată de casă şi artizanală, milkshakeuri din cireşe şi multe alte surprize… delicios de plăcute!
Pe lângă VEDETELE festivalului, vizitatorii se vor putea răsfăţa cu bucate alese, delicioase preparate la grătar, fripturi cu cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun cu nemiluita, preparate pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge și grătarele de la primele ore ale dimineții și pe care vor perpeli: sute de mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu bere… din belșug, dar şi preparate ce fac cinste gustului tradiţional românesc: tocănite gustoase la ceaun, papricaş şi ostropel, tocană de oaie şi sloi, pomana porcului, tocăniţă de berbecuţ, pastramă aromată gătită în toate formele – pastramă de berbecuţ la grătar, pastramă de oaie la ceaun, cotlete de berbecuţ la grătar, pastrama în bere la tigaie, alături de licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere.
Nu vom uita nici de bucatele e autentice şi de produsele tradiţionale, naturale, produse bio şi organice, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Accesul este gratuit, aşa că zic să nu ratăm un weekend ce se anunţă a fi DELICIOS!!

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/festivalul-cireselor-parcul-tineretului/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1196

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 673 zile, 25 Mai. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .