poze festin cu peste de buna vestire

FESTIN CU PESTE de Buna Vestire

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 24 Martie 2023 09:00 - Duminică 26 Martie 2023
PARCUL IOR- BISERICA MARAMURESEANA, SECT 3 ( ALEX IOAN CUZA)

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Prăjit, la grătar sau într-un borş straşnic, cu lămâie, mămăliguță sau usturoi... până la alte preparate mai dichisite PEŞTELE la fi vedeta weekendul acesta în PARCUL IOR, lângă Biserica de lemn Maramureşeană, de vineri, 24 martie şi până duminică, 26 martie, de Sfânta sărbătoare a Bunei Vestiri din Postul Paştelui. Sute de kilograme de peşte şi alte zeci de sortimentele de peşte şi fructe de mare, proaspete sau în preparate, tradiţionale sau contemporane, salate cu peşte, chiar şi ciorbă şi zacuscă de peşte, toate într-un singur loc – în PARCUL IOR la evenimentul FESTIN CU PEȘTE!

Nu-i așa că deja ți-e poftă de niște mâncăruri de pește? Și cred că e un motiv de bucurie dacă ne gândim că peștele e foarte sănătos pentru noi, aşadar vă invităm la un adevărat festin pescăresc, în aer liber să respiraţi şi să gustaţi sănătate curată: peşte de toate felurile, crap prăjit, somon, păstrăv, ciorbă de peşte, plachie, saramură de peşte, scoici, creveţi, fructe de mare, scrumbie, caracatiţă şi multe alte delicatese. Preparate gătite la faţa locului, proaspete, numai bune de savurat sau de luat acasă, dar şi produse pe bază de peste precum zacusca de peşte, peşte afumat, în saramură sau în salate.
Din simfonia culinară vor face parte şi preparatele pentru gurmanzii ce nu postesc: grătare încinse cu sute de mititei, cârnăciori, costițe și frigărui asezonate cu murături și lipii coapte pe plită, pastramă, tocane cu mămăliguţă, cotlete la grătar, tradiţionale sărmăluţe, plăcinte maramureşene, plăcinte muntenești, veritabilele poale-n brâu moldovenești, plăcinte dobrogene cu brânză, plăcinte și prăjituri cu fructe de sezon, pregătite toate „în văzul lumii”, şi tot aici veţi avea parte de deserturi savuroase, clătite şi gogoşi, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce, dulcețuri și gemuri, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.
Vă aşteptăm cu drag pentru un sfârşit de săptămână savuros la FESTIN CU PEŞTE, ÎN PARCUL IOR, zona Biserica de lemn Maramureşeană, DE VINERI, 24 MARTIE ŞI PÂNĂ DUMINICĂ, 26 MARTIE!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1695
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 374 zile, 21 Mar. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .