poze riddlers escape room
poze riddlers escape room poze riddlers escape room poze riddlers escape room

Riddlers Escape Room

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Mai 2015 - Vineri 29 Mai 2015
Radu Calomfirescu, nr. 12

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 2/5

Joc de evadare real. Sunteți un grup de polițiști corupți ce investighează camera unei foste "colaboratoare". Trebuie să recuperati dovezile incriminatoare în maxim 60 minute!

Evadează fără a fi nevoit să părăsești Bucureștiul! Riddlers Room Escape îți vine în ajutor! În mod cert, cauți locații din ce în ce mai originale, mai distractive și mai creative de a-ți petrece timpul liber, alături de prieteni, colegi sau familie.

Riddlers Room Escape te invită în cea mai nouă locație de tip real escape room din București, la 6 minute de Piața Unirii sau la 5 minute de Biserica Sf. Gheorghe (Universitate).

Nu ai cum să te plictisești și, cu siguranță, îți antrenezi și neuronii, distrându-te în același timp, uitând un timp de job și de claxoanele din drumul tău .

Dacă te-au fascinat vreodată filmele de genul Prison Break, Law abiding citizen sau The exam sau jocuri în genul Hitman și ai simțit că poți fi personajul principal, acum ai șansa să fii erou, într-o aventură pe viu!

Este un joc de evadare real, care te va pune în situația de a fi închis într-o cameră plină de indicii a căror menire este de a te ajuta, dar numai dacă ai mintea în priză și gândești out of the box.

Fiecare indiciu pe care îl vei găsi te va ține cu sufletul la gură și îți va ascuți neuronii pentru dezlegarea următoarelor mistere până la cheia finală.

Ai o oră la dispoziție pentru a evada, motiv pentru care comunicarea cu partenerul/partenerii pe care-i vei avea este esențială.

Povestea este una incitantă: Sunteți un grup de polițiști corupți și împreună încercați să acoperiți urmele unei rețele interlope în care sunteți implicați. Vă aflați în Red Light District, la ușa camerei unei foste "colaboratoare" care și-a luat tălpășita, dar a lasat în urma sa dovezi care incriminează întreaga rețea mafiotă. La o oră distanță de Red Light District se află noul șef al poliției care încearcă să înfunde această rețea și se îndreaptă spre voi!!! Aveți 60 de minute la dispoziție să recuperați dovezile și să ieșiți din cameră, altfel, cunoscând temperamentul "mieros" al capului de clan, n-o să vă fie bine nici la pușcărie....

Trebuie să descoperiți toate mesajele, conexiunile logice între două sau mai multe obiecte, să descifrezi toate puzzle-urile și enigmele ascunse.

Noi vă oferim 60 de minute captivante, intense și trepidante într-un mediu care vă va provoca să fiți de neînvins în fața timpului, iar voi vă veți oferi o sumedenie de subiecte de dezbatere la următoarea întâlnire cu gașca!

Fii eroul în această poveste!

Riddlers Room Escape îți va schimba percepția despre tot ce știai în materie de distracție în București.

Promoția Gift Card: Fă rost de un Gift Card, pe care îl poți folosi pentru a juca gratis camera Red Light District, dând un share postării Gift Card de pe Facebook (postare fixată) și, dacă ne placi, un like paginii noastre de Facebook: www.facebook.com/RiddlersEscapeRoom.
Gift Card-ul poate fi folosit de către o singură persoană din echipa care va fi compusă din minimum 3 detectivi (minimum 2 plătitori).
Așa că, dă repede un share la postarea Gift Card, iar noi iți vom trimite Gift Card-ul în maximum 24 de ore.
După ce primești Gift Card-ul, fă rezervarea la o dată disponibilă care îți convine.
Apoi, ne poți trimite Gift Card-ul la adresa noastră de Email: contact@riddlers-escaperoom.com, cu subiectul Gift Card sau poți veni cu 15 minute înainte de ora rezervată, cu el în formă printată.

Hide the Gift (Un cadou original)– concept unic pe piața room escape-urilor: Vrei să-ți surprinzi iubita cerând-o în căsătorie într-un mod cât se poate de original? Vrei ca prietenii tăi să rămână mască atunci când le oferi un cadou, indiferent de eveniment? Hide the Gift îți dă posibilitatea de a surprinde persoana dragă într-un mod original oferind un cadou, fie el inel de logodnă, un cadou pentru o zi de naștere sau fără a avea o ocazie specială.
Ascunde-l la noi, în Red Light District ESCAPE ROOM și lasă-i să descopere cadoul tău odată cu cheia! Bucuria le va fi înzecită și-și vor aminti mereu cu drag ziua în care ai reușit să-i surprinzi! O dată cu cheia care vă va ajuta să evadați, veți găsi și cadoul! Pentru a ajunge la cadou, trebuie să parcurgeți povestea din spatele Red Light District!
Hide The Gift este un concept marca Riddlers Escape Room, unic pe piața room escape-urilor din România.
Hide the gift și provoacă zâmbete celor dragi!

Fiți originali și creați momente de neuitat alături de noi!

Mai multe detalii: http://riddlers-escaperoom.com/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1783

Eveniment postat de organizator

dorin ailincai

Adaugat in urma cu 3235 zile, 21 Mai. 2015

Adaugat de Dorin Ailincai

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .