poze soundart festival 2024

SoundArt Festival 2024

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Aprilie 2024 - Sâmbătă 27 Aprilie 2024
Quantic

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

SoundArt Festival revine in 2024 cu a 5-a editie, dar si cea mai diversa de pana acum, pe 26 si 27 Aprilie in Quantic Club din Bucuresti.

Hexvessel este o trupa fondata de vocalistul/compozitorul britanic, Mat Kvohst McNerney odata cu relocarea sa in Finlanda, in 2009. Stilul trupei este descris ca forest folk, desi inglobeaza o sumedenie de stiluri, de la folk, americana, psihedelic, experimental sau chiar influente black metal, pe cel mai recent material. Primul album, lansat de Svart Records in 2011, a fost mentionat in presa britanica ca fiind marcant pentru stilul de occult rock care scotea capul la suprafata in acea perioada.“Polar Veil”, noul album Hexvessel, a fost lansat in Septembrie 2023.


Earth Ship (Germania) – doom metal, sludge, stoner rock
Inca de la infiintarea trupei in 2010, EARTH SHIP din Berlin si-a construit o reputatie solida in domeniul scenei underground de stoner / doom / sludge ca una dintre cele mai necrutatoare si zgomotoase trupe live. Cu un amestec grozav de riff-uri sludgy, lead-uri bluesy, voci virulente si o doza masiva de groove, vocalistul Jan Oberg, alaturi de sotia sa Sabine (bass) si Sebastian Grimberg (tobe) au dus EARTH SHIP pe nenumarate scene precum Desertfest, Stoned From The Underground, Pelagic Fest dar si in turneu alaturi de Red Fang, Torche, Crowbar si Voivod.Si in studio, trupa a avut o activitate prolifica: au lansat un total de 5 albume si doua EPuri.


Gunshee (Romania) - instrumental progressive rock trio
Muzica Gunshee se incadreaza in zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. In 2021 trupa a lansat primul album, "Friends Through Here" si a castigat si Marele Premiu si Premiul UndergroundMusic pentru originalitate in cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021. In tot acest timp, Gunshee a avut o activitate live continua, impartind scena cu trupe consacrate pe plan national, cat si international, printre care Luna Amara, Cardinal, Sinoptik, The Omnific, Orkid, Saddayah.

Doomsday Astronaut (Romania) - instrumental progressive metal
Doomsday Astronaut este o trupa de progressive metal instrumental din Sibiu, România. A fost formata de chitaristul Waqas Ahmed in februarie 2022. In acelasi an trupa a luat un premiu important la Posada Fest. In 2023 trupa a lansat albumul “Djent Djinn”.

Krishna (Malta) - post-metal/rock, stoner rock, doom metal
Krishna este o trupa heavy din Malta. Membrii trupei se considera exploratori ai granitelor din sonoritatile post-metal, post-rock, stoner rock, doom metal si lista nu se incheie aici. Trupa sarbatoreste 10 ani de la infiintare, timp in care au lansat 2 albume de studio, 4 albume live si un single. Cel mai recent album, intitulat “Headless”, a fost lansat la inceputul lui 2023 si contine o piesa de 50 de minute. Materialul a fost foarte bine primit, iar editia fizica este sold out.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1005
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
daniela

Adaugat in urma cu 99 zile, 19 Ian. 2024

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3087

Alte Evenimente din Bucuresti
concert megadeth la bucuresti

Concert Megadeth la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Luni 10 Iunie 2024
targ pack show

Targ PACK SHOW

Bucuresti, Bucuresti. 14 Mai 2024 - 17 Mai 2024
targ tibco

Targ TIBCO

Bucuresti, Bucuresti. 30 Mai 2024 - 2 Iun 2024
cosmobeauty expo

Cosmobeauty Expo

Bucuresti, Bucuresti. 7 Iun 2024 - 9 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .