poze festivalului electronic beats2015 bucuresti

Festivalului Electronic Beats2015, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Octombrie 2015 - Sâmbătă 3 Octombrie 2015

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Brandt Brauer Frick with Beaver, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Ten Fe si Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) - printre artistii internationali care vor urca pe scenele festivalului pe 2 si 3 octombrie, la Bucuresti

Programul festivalului include nume internationale, precum Actress, Brandt Brauer Frick with Beaver, DJ Hell, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Max Graef & Kickflip Mike, Tanya & Josa, Ten Fé, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) si WEVAL. Acestia vor sustine concerte in patru cluburi diferite pe parcursul celor doua zile de festival, alaturi de artisti locali, precum DJ Alexandra, DJ Miss I, Monty Clunk si Nipple’s Delight.

Competitia se va desfasura in perioada 20 august – 23 septembrie si se adreseaza comunitatii de DJ din Romania. Participantii isi pot inscrie mixurile realizate (si gazduite in SoundCloud, MixCloud sau alte platforme similare) incepand cu data de 20 septembrie pe pagina de Facebook a Festivalului Electronic Beats.

In prima etapa, vor fi selectate primele 15 aplicatii cu cele mai multe aprecieri inregistrate pe pagina de Facebook a festivalului. Un juriu format din critici muzicali si organizatori de evenimente va acorda un punctaj fiecarei aplicatii pe baza unor criterii ce tin de abilitatile tehnice, impresia generala, creativitate si selectia pieselor. Mixurile trebuie sa apartina unor genuri muzicale precum Deep House, Tech House, Minimal, Techno sau altele asemanatoare. Lista castigatorilor va fi stabilita pana pe data de 25 septembrie si va fi publicata pe website-ul www.electronicbeats.net si pe pagina de Facebook a evenimentului. Varsta concurentilor trebuie sa fie de minimum 18 ani.

Marele castigator va avea ocazia de a mixa in deschiderea festivalului si va primi echipamente Native Instruments in valoare de 1.600 euro.

De asemenea, pentru a veni in sprijinul comunitatii de DJ din Romania, Telekom si Native Instruments vor organiza „Native Sessions” in cadrul festivalului – sesiuni de instruire live pentru cei care aspira sa devina producatori de muzica electronica si DJ. Workshop-ul se va desfasura pe 3 octombrie, la Club Control. Detalii si inscrieri, aici.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 961
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3128 zile, 04 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .