poze dej vw 2
poze dej vw 2

Déjà-vw #2

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Octombrie 2016
Șoseaua Odăi, 219-225, Sector 1, Bucuresti

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

MIDOCAR sărbătorește cultura Volkswagen de ieri și de azi printr-un eveniment neconvențional, aflat la a doua ediție: Déjà-vw. Pe 8 octombrie, în incinta reprezentanței MIDOCAR Otopeni, vor avea loc manifestări ale noului și clasicului din universul auto, se vor face experimente grafice, iar pasiunile frumoase vor ieși din anonimat.

În perioada în care temperaturile devin mai scăzute și ziua din ce în ce mai mică, MIDOCAR desfășoară un eveniment inspirat din atmosfera anilor ’70 și animat de tehnologie auto de ultimă generație. În dimineața zilei de 8 octombrie, începând cu ora 10:00, curtea reprezentanței va prinde viață. Pe muzica Autobaza radio, modelele clasice se vor alinia într-o frumoasă expoziție retro, iar colecțiile fascinante ale pasionaților de machetele auto vor ieși în întâmpinarea invitaților.
În completarea atmosferei, artiștii vor contura din creion, cafea, cărbune, marker, acuarelă, tuș sau cerneală frânturi din istoria Volkswagen și Audi, pornind de la fotografii cu modele clasice. La sfârșitul zilei, cele 12 planșe rezultate vor deveni filele calendarului vintage pentru anul 2017.
La a doua ediție Déjà-vw vom sărbători cultura Volkswagen și curentul retro alături de: Partial Color, Aquarelief, Pegas, Squadra Pizza, Coffee-Bike, Wood Be Nice, Radu Fugarescu Photography, Renovatio e-charge, Chocolat Salon, Vazduh, ByITI, Vandal Club, Sapte Pisici, BasTart, Muzeul Jucariilor, Robert Obert, Tintea Nailing Design și Tokyo Toys.
În contrast cu aerul retro, tehnologia Volkswagen de ultimă generație va amplifica experiența celor de la eveniment prin gama sa variată de modele. Iar pentru că e-mobility înseamnă tehnologie, de la Déjà-vw nu vor lipsi nici modelele electrice și plug-in hibride. Totodată, cei prezenți vor putea întâlni un Volkswagen Beetle din 1971, transformat într-o mașină 100% electrică, și-i vor putea afla întreaga poveste de la reprezentanții ICPE, dezvoltatorii proiectului.
Posesorii de Volkswagen și Audi prezenți la eveniment pot beneficia de un preț promoțional pentru un pachet de verificări și accesorii utile, menit să-i ajute să întâmpine schimbarea vremii fără emoții și probleme tehnice.
Susținut de Autobaza și Volkswagen Classic Club, evenimentul este realizat în parteneriat cu Castrol România și Porsche Finance Group.

Mai multe detalii: http://www.midocar.ro/deja-vw/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1114

Eveniment postat de organizator

amalia buhaev

Adaugat in urma cu 2756 zile, 03 Oct. 2016

Adaugat de Amalia15435

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .