poze coffeeast festival 2024
poze coffeeast festival 2024

CoffeEast Festival 2024

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Aprilie 2024 10:00 - Duminică 21 Aprilie 2024
Hala Laminor

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Între 19-21 aprilie, CoffeEast celebrează arta cafelei și antreprenoriatul creativ în inima Europei de Est. Barista, prăjitori, artizani și artiști locali semnează un weekend cu experiențe unice și multă, multă cafea.

Festivalul își așteaptă vizitatorii în Hala Laminor din București, cu peste 150 de expozanți și numeroase activități care pun în centru cultul și cultura cafelei: degustări, campionate, conferințe și workshop-uri.

CoffeEast este un eveniment social și profesional, care vine într-un moment în care România impresionează prin numărul de cafenele, prăjitorii, artizani și profesioniști, dar și prin numărul de fani care iubesc acest stil de viață.

Ce poți face la prima ediție CoffeEast?
CoffeEast este un festival de explorat și degustat tot ceea ce înseamnă cultura cafelei, a artizanatului și a antreprenoriatului creativ din Europa de Est.

• GreatEast Cup, scena principală care găzduiește barista într-o competiție cu probe creative, individuale sau de echipă.
• Concerte acustice, scena secundară care atrage vizitatorii cu live acts semnate de artiști din Europa de Est.
• Piața celor 80 de micro-prăjitorii, artizani și artiști locali care semnează tot ce este mai bun în cafea, preparate dulci și sărate, bere și băuturi craft, vinuri locale, obiecte de design. Vizitatorii pot degusta produsele și le pot cumpăra pentru acasă.

• Coffee Shop Carousel Bar, unde barista din cele mai iubite coffee shop-uri locale vor prepara și vor servi cafea special pentru vizitatorii festivalului.
• Ateliere scurte de inițiere în cafea: festivalierii pot exersa pașii de preparare pentru o cafea bună acasă, se pot juca cu tehnici de latte art, pot afla cum să aleagă cel mai bun lapte, dar și cea mai bună apă pentru cafea, totul în cadrul unor ateliere interactive găzduite de Origo Academy.
• Conferințe pentru profesioniști și pasionați: experți locali și internaționali poartă conversații antrenante, inspirate de subiecte precum brandul de angajator în HoReCa, francizarea pentru afaceri locale, noutăți și trenduri în industrie, bartending creativ sau educație în cafea.
• Degustări de cafea: sesiuni de cupping organizate de importatori de cafea verde din toată lumea.

Bilete și program
Biletele se pot achiziționa online, pe www.liveticket.ro sau direct la intrarea în festival. Prețul unui bilet este 24 lei și asigură accesul în toate cele 3 zile ale evenimentului. Biletul include prima cafea din festival, pe care vizitatorii o vor primi la intrare.

În cele 3 zile de festival, CoffeEast își deschide porțile între 10:00-18:00. Programul detaliat și lista expozanților pot fi consultate pe site-ul oficial al festivalului, www.coffeeast.eu.


Cum ajungi la CoffeEast
CoffeEast se desfășoară în Hala Laminor, din București. Vizitatorii pot ajunge cu mijloace de transport în comun sau cu mașina personală, pe care o pot lăsa în parcarea subternă. Biletul de intrare în festival nu include costul parcării.

Mijloace de transport în comun:
• Metrou: Stația REPUBLICA (vis-a-vis de Hala Laminor)
• Autobuze: 102, 103, 104, 406, 407, 451, 460, N109.
• Tramvaie: 23, 36, 40.

Parteneri
CoffeEast este un eveniment prezentat de Banca Transilvania.
Parteneri principali: Victoria Arduino, Napolact, Freshful, Alpro.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Igloo.


Mai multe detalii: https://coffeeast.com/

Pret bilet: 24 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 666

Eveniment postat de organizator

catalina sarbu

Adaugat in urma cu 18 zile, 12 Apr. 2024

Adaugat de catalinasarbu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
1 mai muncitor escu

1 Mai Muncitor-escu!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mai 2024 - 1 Mai 2024
sarbatorim pastele la restaurant dines

Sarbatorim Pastele la Restaurant Dines!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 6 Mai 2024
yard sale de ziua copilului

Yard Sale de Ziua Copilului!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Iun 2024 - 1 Iun 2024
bazaar pe victoriei 11 12 i 25 26 mai

Bazaar pe Victoriei - 11-12 și 25-26 mai

Bucuresti, Bucuresti. 11 Mai 2024 - 26 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .