poze al bano simfonico concert aniversar 80 de ani

AL BANO &SIMFONICO - Concert aniversar 80 de ani

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Mai 2023 20:00
Sala Palatului, Str. Ion Campineanu, nr.28, 010039

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

AL BANO, DE 4 ORI 20: O CĂLĂTORIE MUZICALĂ PRIN CEI PESTE 50 DE ANI DE CARIERĂ MUZICALĂ, ÎN PREMIERĂ, LA SALA PALATULUI

După ce a fascinat audiența prin apariția extraordinară de la ediția din acest an a Festivalului de la Sanremo, unde a participat în calitate de invitat de onoare, alături de legendarii artiști Gianni Morandi și Massimo Ranieri, Al Bano a pregătit un turneu fără predecent. Celebrul artist va marca aniversarea vârstei de 80 de ani cu o producție concertistică grandioasă. Un multiplu de douăzeci care cuprinde o viață de muzică încununată cu succes imens pe toate meridianele, o poveste de viață care începe de la Cellino San Marco și traversează în timp lumea pentru a cuceri mai multe generații cu vocea sa inconfundabilă.

Turneul lui Al Bano debutează pe 18 mai 2023 la Arena di Verona cu un eveniment major pentru publicul italian, intitulat „4 ori 20”, ce va fi transmis în direct de postul de televiziune RAI1. La marea aniversare vor lua parte oaspeți de prim rang. Artiștii Romina Power, Gianni Morandi, Umberto Tozzi și Renato Zero se numără deja printre artiștii care au confirmat prezența, însă cu siguranță lista participanților va fi lungă.

Următoarea destinație de pe harta turneului 2023 este România. Publicul din țara noastră se va putea bucura de o reprezentație unică a show-ului AL BANO & SIMFONICO, sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 20:00 la Sala Palatului din București, la numai 7 zile de la ziua sa de naștere.
Al Bano are foarte mulți prieteni în România și a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit iremediabil de publicul din țara noastră și este convins că show-ul pe care îl va susține la finalul lunii mai la București va fi cu adevărat magic, un eveniment care va râmâne în inimile tuturor spectatorilor pentru tot restul vieții.
Acompaniat de un număr impresionant de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice Valahia sub bagheta charismaticului dirijor Alterisio Paoletti, Al Bano va face o trecere prin cei peste 50 de ani de carieră muzicală, trecând în mod firesc de la repertoriul pop la melodiile romantice, de la atmosfera veselă la cea mai intimă, de la emoție la exaltare. Artistul le promite spectatorilor două ore de neuitat, cu povești adunate într-o viață de artist, presărate cu succesiunea amețitoare a celor mai iubite melodii, precum „Happiness”, „In sole”, „Sharazan”, „Mattino”, „Ci sarà”, „E’ la mia vita”, „Felicità” sau „Nostalgia Canaglia”. Melodiile vor răsuna în interpretarea 100% live a marelui artist putând fi cântate și aplaudate de spectatorii care vor lua parte la aniversarea celor 80 de ani.
O petrecere fastuoasă de la care nu pot lipsi iubitorii de concerte de toate categoriile de vârstă, dar nici artiștii români apropiați de sufletul maestrului Al Bano, cum sunt: soprana Silvia Micu, Paula Seling sau Alina Sorescu care vor evolua pe scenă în calitate de invitați.

Biletele pentru concertul aniversar AL BANO & SIMFONICO pot fi achiziționate la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului și online de pe Iabilet.ro

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-aniversar-al-bano-simfonico-83399/?utm_source=HpTopWeb

Pret bilet: 155 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 98
nicoleta ion

Adaugat in urma cu 29 zile, 02 Mai. 2023

Adaugat de evenimenteanm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
ziua mondiala a refugiatului

ZIUA MONDIALA A REFUGIATULUI

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iun 2023 - 18 Iun 2023
curs de pictura in ulei clar obscur la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN ULEI: CLAR-OBSCUR – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 31 Mai 2023
curs de pictura pentru incepatori la sediu

CURS DE PICTURĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Joi 1 Iunie 2023
atelier de pictat tricouri la sediu

ATELIER DE PICTAT TRICOURI – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Iunie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .