poze red bull soundclash 2022 ii aduce fa a n fa a pe spike i irina r
poze red bull soundclash 2022 ii aduce fa a n fa a pe spike i irina r poze red bull soundclash 2022 ii aduce fa a n fa a pe spike i irina r poze red bull soundclash 2022 ii aduce fa a n fa a pe spike i irina r

Red Bull SoundClash 2022 îi aduce față-n față pe Spike și Irina R

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Mai 2022 20:15 - Vineri 13 Mai 2022
Târgul Internaţional GAUDEAMUS, Pavilionul Central Romexpo, București

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 2000/4000

Red Bull SoundClash 2022 îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes

Red Bull SoundClash 2022 îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes
2 artiști. 2 scene. 1 singur învingător

București, 7 aprilie 2022 – Pe 13 mai, la Romexpo, Red Bull SoundClash îi aduce față-n față pe Spike și Irina Rimes în confruntarea muzicală a anului.

Cei doi artiști cu hituri memorabile, versuri poetice și cu milioane de vizualizări pe YouTube vor construi un show muzical unic, în care doar fanii decid învingătorul celei de-a patra ediții Red Bull SoundClash. Early bird: până pe 12 aprilie, biletele sunt disponibile la prețul de 60 lei.

Două scene față-n față, 4 runde cu greutate, măsurate cu strictețe prin decibelmetrul competiției cât să nu iasă nicio ovație în plus sau în minus: pe 13 mai, Spike și Irina Rimes le cer fanilor toate aplauzele sau nimic! Pentru că știe exact cum stă treaba, la a 4-a ediție Red Bull SoundClash din România, Adrian Despot trece din nou de la postura de jucător (Red Bull SoundClash 2019) la cea de prezentator.


Vezi teaser aici.

Chiar dacă Irina Rimes și Spike au intersecții muzicale urbane, cei doi artiști vin esențial din universuri lirice diferite. Irina e una dintre cele mai apreciate artiste pop ale momentului, iar temele ei universale reușesc să rezoneze cu sensibilitatea diferitelor generații de fani.

O artistă cameleonică, de la muzică la look, Irina e într-o continuă căutare a următoarei provocări. Piesele ei, inspirate din trăiri și experiențe personale, precum ,,Ce s-a întâmplat cu noi” și ,,Nu știi tu să fii bărbat”, abordează iubirea, regăsirea și evoluția printr-un registru sensibil, asumat vulnerabil.

„Red Bull SoundClash e un challenge de care mă ocup foarte serios din punct de vedere muzical. Nu știu cât contează pentru mine să câștig, ci cât s-aducem publicului cea mai tare experiență muzicală.

Admir la Spike verticalitatea în carieră, faptul că are o direcție foarte bine definită și, desigur, talentul. Nu-mi fac griji însă dacă va câștiga, întrucât eu îi voi câștiga publicul pe termen-lung! Mizez pe faptul că orice-ar pregăti, noi tot vom avea cu ce să impresionăm întregul public. Nu tind în special să câștigăm bătălia, ci mai degrabă războiul pe care-l ducem de ani de zile pentru a fi cea mai bună versiune a noastră, de la proiect la proiect!”.

Din anul 2002, Spike spune lucrurilor pe nume, iar satira în tușe groase a unor hituri precum „Manele” sau „Zeu” i-au adus primele locuri în topurile radiourilor. Direct, cerebral și asumat, Spike cântă, scrie cu substrat și regizează societatea curentă, îndemnându-ne să reflectăm la modalitățile prin care am putea-o schimba.

„Red Bull SoundClash e pentru mine o șansă să-mi arăt polivalența artistică, stilurile muzicale pe care le pot aborda, însă și o șansă de a-mi conștientiza și depăși limitele. După pandemie, acest show vine ca o gură de aer curat pe care de abia o așteptam. Admir la Irina munca și dorința continuă de evoluție. Irina, pregătește-te să pierzi! Alor mei, pregătiți-vă să câștigăm!”

Red Bull SoundClash sparge tiparele unui concert obișnuit; e cu mult mai mult decât atât. E adrenalină pură, e vibrația la unison a publicului cu scânteile dintre cele două scene. E locul în care loialitatea pentru idolul tău muzical poate fi pusă la îndoială prin prestația WOW a adversarului. E o provocare creativă pentru care artiștii combatanți produc un spectacol în 4 acte unice, cum nu vei mai vedea vreodată:

THE WARM UP – Atât Irina, cât și Spike, își încălzesc fanii cu 3 piese proprii.
RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Mega hiturile iau o formă nouă în ambalajul muzical propus de Rimes și Spike.
RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Irina începe piesa, Spike o preia din mers pe cealaltă scenă şi continuă melodia în stilul propriu, pase înapoi la Irina și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.
RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – fiecare reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Scena se încinge, fiecare combatant aruncă în luptă un invitat surpriză.

În 2017, la prima ediție Red Bull SoundClash din România, CTC a învins Carla’s Dreams într-un show cu sala plină. A fost primul contact al publicului românesc cu formatul celor două scene față-n față. În 2018, Grasu XXL a câștigat în fața Loredanei un meci disputat la sânge, iar în 2019, Vița de Vie a făcut un uluitor egal, nemaiîntâlnit în istoria evenimentului, cu Subcarpați.

De 16 ani, Red Bull SoundClash aduce în fața fanilor dueluri artistice cu miză emoțională enormă. Prima ediție a avut loc în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Red Bull SoundClash e un eveniment care se simte la intensitate maximă mai ales în ring, între cele 2 scene. Early bird: biletele sunt disponibile pe https://www.redbull.com/ro-ro/events/red-bull-soundclash la prețul de 60 lei, până pe 12 aprilie. Ulterior, biletele se pot achiziționa la prețul de 80 de lei.

Red Bull SoundClash 2022 este susținut de Lidl România și powered by Kiss FM.


Rămâi la curent cu noutățile Red Bull SoundClash pe pagina de eveniment de pe Facebook!
Mai multe informații pe https://www.redbull.com/ro-ro/events/red-bull-soundclash

Mai multe detalii: https://www.redbull.com/ro-ro/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 533
ioana daraban

Adaugat in urma cu 727 zile, 20 Apr. 2022

Adaugat de iodaraban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .