poze maraton de puzzle uri omul un puzzle minunat
poze maraton de puzzle uri omul un puzzle minunat poze maraton de puzzle uri omul un puzzle minunat poze maraton de puzzle uri omul un puzzle minunat

Maraton de puzzle-uri „Omul, un puzzle minunat”

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 2 Aprilie 2017 12:00 - Duminică 2 Aprilie 2017
Str. Piata Amzei Nr. 13

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Targuri

Numar min/max participanti: 40/200

Cu prilejul Zilei Internaţionale de Conştientizare a autismului - World Autism Awareness Day, organizatorii târgului de pe „Platoul Piaţa Amzei” vă invită să participaţi la cel mai mare simultan de puzzle, pe care le vor asambla copii şi adulţi, persoane cu nevoi speciale, însoţitorii şi aparţinătorii acestora, cetăţeni ai Sectorului 1.

Evenimentul va avea loc pe platoul din faţa Pieţei Amzei, duminică, 2 aprilie 2017, cu începere de la ora 12.00 şi se va încheiat odată cu montarea ultimei bucăţele de puzzle.
Expozanţii, meşteşugarii, făurarii şi organizatorii târgului săptămânal „Platoul Piaţa Amzei” vor oferi cadouri concurenţilor, precum şi degustări şi mostre din produsele comercializate sau realizate în atelierele lor.
Silvia Nanu – organizatoarea târgului dar şi a evenimentului „Omul, un puzzle minunat” vă roagă să onoraţi invitaţia, ca împreună să facem un gest de incluziune, empatie şi apropiere a celor cu nevoi speciale.
Despre Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului - World Autism Awareness Day
Această zi a fost instituită de către Adunarea Generală a ONU, prin Rezoluția 62/139, adoptată la 18 decembrie 2007, fiind propusă de reprezentanții Statului Qatar și sprijinită de către toate statele membre.
_________________________________________________________________
Despre Silvia Nanu şi Platoul Piaţa Amzei
De pe pagina de Facebook Platoul Piaţa Amzei
https://www.facebook.com/pg/platoulpiataamzei/about/?ref=page_internal

Permiteți-mi să mă prezint,
mai ales pentru cei care nu au trecut pragul târgurilor de la Muzeul Ţăranului Român,

„Numele meu este Silvia Nanu, am 51 ani, sunt din Brăila și sunt inginer textilist.
Până în 2010 mi-am condus propria firmă de confecțiii textile, firmă care avea peste 100 de angajați și mi-am vândut produsele sub marca proprie, în toate hipermarketurile din România, în 12 magazine proprii și am exportat prin rețeaua Metro în 10 țări din Europa. A venit criza și faptul că mi-am inceput afacerea în 1990, la doar 25 ani, după doar 6 luni de producție într-o fabrică de confecții, fără a ști cu adevărat ce înseamnă managementul, mai ales in vreme de criză, împovărată de un credit de 1 milion de euro, a dus la falimentul societății, pierderea locuinței proprii, a locuinței părinților și încă doua apartamente aparținând rudelor.
La 45 ani, nu e tocmai simplu să o iei de la capăt, fără bani și in plină criză economică. În urmatorii 3 ani am făcut cursuri de recalificare încercând să descopăr un alt drum. Astfel am terminat un curs de administrator pensiune turistică, un curs de olărit și un al treilea, de bucatar-cofetar. Cu ultimile doua cursuri, am simțit că în sfârșit, mi-aș putea găsi un rost. Așa că m-am apucat de făcut prăjituri, dotările minime pentru acest domeniu fiindu-mi mai ușor de procurat decât un cuptor de ars ceramică sau o roată a olarului.
Drumul meu de început nu ar fi fost prea norocos ,dacă nu erau târgurile de la Muzeul Țăranului Român. Nu a fost simplu,concurența era mare, dar în cei aproape 3 ani de târg, am reușit să-mi găsesc un nou drum, să am clienți fideli și să-mi întreţin familia.
Din păcate și acest drum s-a întrerupt.” *)
Pe 19 august 2016.

Astăzi, 24 septembrie 2016, nu pornesc, ci deschid eu un nou drum!
mie şi expozanţilor rămaşi fără „piaţă de desfacere”, pentru că, prin bunăvoinţa admistraţiei locale Sector 1 şi prin ajutorul unor consilieri locali inimoşi, tradiţia continuă pe „Platoul Piaţa Amzei”.
Dar ne şi reinventăm! Pentru că, dacă până acum o lună ne regăseam în vorbele unui mare scriitor, Ion Luca Caragiale, cu a sa tablă de materii a pitorescului târg de Moşi, publicată în „Moftul român”, la 18 mai 1901: „Turtă dulce – panorame – tricoloruri – bragă – baloane – soldaţi – mahalagioaice – lampioane – limonadă – fracuri – decoraţiuni – decoraţii – doniţe – menajerii – provinciali – fluiere – cerşetori – ciubere – cimpoaie – copii – miniştri – pungaşi de buzunare – hârdaie – bone – doici – trăsuri – muzici – artifiţii – fotografii la minut – comedii – tombole (...)”, astăzi ţintim mai sus de un simplu act comercial.
Vrem să fim o platformă socială, unde să-şi dea întâlnirea arta tradiţională cu cea contemporană, unde copiii să-nveţe meşteşuguri străvechi, dar şi voluntariatul, să consumăm, dar să şi recilăm, să ne simţim bine alături de prieteni, dar să-l şi dăruim.

Să ne vedem cu bine,
Silvia Nanu

Pret bilet: 1 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 809

Eveniment postat de organizator

platoul piata amzei

Adaugat in urma cu 2578 zile, 29 Mar. 2017

Adaugat de manuela

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .