poze autentic grill fest 17 20 mai parcul national
poze autentic grill fest 17 20 mai parcul national poze autentic grill fest 17 20 mai parcul national poze autentic grill fest 17 20 mai parcul national

AUTENTIC GRILL FEST 17-20 MAI, PARCUL NATIONAL

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Mai 2018 11:00 - Duminică 20 Mai 2018
Parcul National Lia Manoliu, Bd-ul Basarabia (fost 23 August)

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

AUTENTIC GRILL FEST! Ospat mare la gratare weekend-ul acesta in Parcul National din Capitala! Weekend-ul acesta, in Parcul National, bucurestenii vor fi rasfatati cu un adevarat regal culinar, iar vedeta evenimentului va fi GRATARUL!

Si pentru ca majoritatea romanilor prefera preparatele la gratar, ne-am gandit sa ii dedicam acest weekend in exclusivitate GRATARULUI si preparatelor la gratar !
De la coaste de porc si carne de vita, gratar de peste, fripturi, muschiuleti de porc, frigarui din toate tipurile de carne si legume, carnati traditionali romanesti, bulz din branza proaspata pe gratar, pastrama care va sfarai pe gratare, carnati de Plescoi, mici, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu hectolitri de bere si vinuri alese, pana la kebab turcesc, burgeri si alte preparate gatite pe grill, menite sa bucure toate gusturile, toate va asteapta in Parcul National, de joi 17 mai, pana duminica seara tarziu.
AUTENTIC GRILL FEST va avea ca tema centrala GRATARUL, cea mai veche modalitate de preparare a carnii din istoria omenirii. Preparatele la gratar sunt indragite de toti romanii, indiferent ca vorbim de preparate din carne, peste, branza sau legume. Pe GRATAR, preparatele capata un gust aparte.
Asadar, va asteptam la cel mai mare eveniment gastronomic din Capitala, unde recordurile se vor tine lant!
Concursuri de gatit, demonstratii de preparare a produselor pe gratar facute de bucatari renumiti, expozitie cu vanzare de preparate unice la gratar, vreme frumoasa, iarba verde, zona de distractie pentru cei mici, muzica autentica romaneasca, aceasta este reteta perfecta pentru un weekend reusit!!
Si pentru ca festinul sa fie complet, nu vor lipsi sarmalutele, preparatele la ceaun, varza a la Cluj, gulasul, fasolea cu carnati, tocanite, pastrame la ceaun, preparate gatite cu suflet, dupa retete vechi, traditionale si aromate cu fel si fel de mirodenii.
La desert va asteapta plăcinte maramureşene, cozonaci si poale-n brau moldovenesti, placinte din fructe proaspete de sezon, dulciuri felurite feluri, ciocolata de casa, turta dulce, dulciuri orientale, sucuri din fructe proaspete si multe alte delicii.
Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual cu multa maiestrie, ii cu motive nationale, , genți din piele naturală, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.
Toate aceste surprize va asteapta weekend-ul acesta, de joi pana duminica, in Parcul National din Capitala, unde sunteti poftiti cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2867

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2144 zile, 16 Mai. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .