poze zilele atelierelor deschise de arte textile edi ia a ii a

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile, ediția a II-a

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Septembrie 2018 11:45 - Duminică 16 Septembrie 2018
Adresele atelierelor sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.ateliere.net

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Ediția a II-a a Zilelor Atelierelor Deschise de Arte Textile, un eveniment organizat în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, oferă o nouă șansa publicului de a face cunoștință cu arta și artiștii vizuali români, cu specializarea textile!

Ateliere de Arte Textile Deschise pentru publicul bucureștean sâmbătă și duminică 15, 16 septembrie

Artiștii cu specializarea arte textile vă așteaptă la adresele atelierelor lor în weekendurile 15/16 și 22/23 septembrie 2018, în intervalul orar 12:00-20:00. O ocazie rară de a afla lucruri interesante despre tapiserie, imprimerie, modă și pentru a fi martor la tehnici de lucru specifice. Informații despre eveniment precum și adresele atelierelor artiștilor sunt disponibile pe site-ul www.ateliere.net sau în aplicația pentru Smartphone Ateliere ce poate fi descărcată de pe platformele App Store sau Google Play. Accesul publicului este gratuit.

Expoziția Zilele Artelor Textile București în Rotonda TNB

Marți, 11 septembrie 2018, în Sala Rotonda a Teatrului Național București I. L. Caragiale a avut loc deschiderea expoziției Zilele Altelor Textile, București, ediția a II-a, 2018. Expoziția, ce a marcat deschiderea stagiunii TNB, reunește lucrări semnate de 20 de artiști cu specializările tapiserie, imprimerie, modă, obiect textil, și va putea fi vizitată în perioada 11 septembrie – 11 octombrie 2018, în intervalul 14:00 – 19:00, cu excepția zilelor de luni. Accesul publicului în sală se face pe la intrarea la Sala Mică a TNB, dinspre Bd. Carol.

Artiștii participanți în această ediție: Marijana Bițulescu, Sergiu Chihaia, Gabriela Cristu Sgrabură, Gabriela Drăghici, Răzvan Dumitran, Constantina Dumitru, Daniela Frumușeanu, George Gogescu, Irina Hasnaș Hubbard, May Oana Isar, Ruxandra Sibil Mermeze, Mihai Moldovanu, Ruxandra Ștefana Munteanu, Claudia Mușat, Cela Neamțu, Dan Roșeanu, Oana Roșca, Ileana Ștefănescu, Răzvan Vasilescu, Victoria Zidaru.

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile 2018, Ediția a II-a, este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin CREART, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și Universitatea Națională de Arte București, susținut de siropurile Naturale Laurul.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 611
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

maria

Adaugat in urma cu 2045 zile, 13 Sep. 2018

Adaugat de mariacontemporanii

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .