poze pe 8 iunie un client norocos va fi pictat de guido daniele

Pe 8 iunie, un client norocos va fi pictat de Guido Daniele

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 8 Iunie 2014 11:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Bucuresti, 3 iunie 2014 - In cel de-al doilea weekend din luna copiilor, un client norocos din Baneasa Shopping City va fi urmatorul model al pictorului Guido Daniele! Acesta va fi cel de-al doilea body painting realizat live de catre artistul italian in centrul comercial dupa ce, pe 1 iunie, a pictat-o pe Sore intr-un eveniment special.

Norocosul care va fi modelul pictat de Guido va fi ales prin tragere la sorti dintre cei care se inscriu in concursul organizat de Baneasa Shopping City. Pentru a putea castiga, vizitatorii trebuie sa completeze taloanele oferite de catre promoteri si sa le depuna in urna speciala. Aceasta se afla in zona in care este expusa colectia „Handimals – Wildlife on the Human Hand”, langa brutaria Paul din Baneasa Shopping City. Cursa pentru marele premiu dureaza pana pe 5 iunie.
Castigatorul va trece printr-o experienta de neuitat, repetand rolul de model pe care Sore l-a avut pe 1 iunie. De Ziua Internationala a Copilului, Sore a fost invitata speciala a sesiunii de live painting din Baneasa Shopping City. Guido Daniele i-a desenat pe corp un ras, unul dintre animalele reprezentative pentru Romania.
La fel ca pe 1 iunie, copiii care asista la sesiunea de live painting vor putea participa la atelierele creative organizate impreuna cu Rembrandt Art School. Programul de pe 7 si 8 iunie include workshop-uri de quilling si origami.
Guido Daniele este unul dintre cei mai apreciati artisti de ilustratie hiper-realista din lume. Pictorul este prezent pentru prima oara in Romania, prezentandu-si colectia de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand”. Expusa in exclusivitate in Baneasa Shopping City, colectia include 24 lucrari de arta care au inconjurat lumea, fiind admirate in tari precum Rusia, Germania, Polonia, Marea Britanie si multe altele.
Vizitatorii Baneasa Shopping City au sansa de a admira colectia de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand” pana pe 9 iunie, in zona Town Square de la parterul centrului comercial, langa brutaria Paul. In plus, iubitorii de arta care se indragostesc de operele lui Guido Daniele vor putea cumpara fotografiile expuse.
Mai multe detalii sunt disponibile pe www.baneasashoppingcity.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3606 zile, 03 Iun. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .