poze  maratonul international arobs

MARATONUL INTERNAŢIONAL AROBS

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 Aprilie 2016 09:00

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

A şasea ediţie Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca programată pentru 17 aprilie 2016 va avea loc cu o săptămână mai devreme, pe 10 aprilie 2016.

Motivul major pentru schimbarea datei este suprapunerea MIACN 2016 cu meciul România – Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas, ambele competiții fiind organizate în spații învecinate, stadionul de la Cluj Arena respectiv Sala Polivalentă.

Afluxul mare de spectatori și competitori în aceeași zi la ambele competiții ar fi fost dificil de gestionat de catre autoritățile locale din punctul de vedere al siguranței participanților, în consecință s-a propus schimbarea datei MIACN sau schimbarea traseului. Traseul ultimelor două ediții MIACN care este în proces de acreditare începe de pe stadionul de la Cluj Arena, continuă pe Splaiul Independeței și străzile George Coșbuc, Cardinal I. Hossu, Emil Isac, Gheorghe Sincai, Napoca, Bulevardul Eroilor, George Barițiu. Străzile care formează un circuit de alergare printre cele mai frumoase zone centrale ale Cluj-Napoca și care constuie una dintre atracțiile majore ale competiției se închid accesului rutier în ziua concursului până după-masa târziu pentru buna desfășurare a evenimentului.

"Pentru noi atmosfera de la concursurile Runners Club este o prioritate. În doar 5 ediții MIACN a devenit al doilea maraton internațional de alergare din România datorită atenției pe care am acordat-o experienței complete a alergătorului: organizare, interacțiune cu staff-ul Runners Club, calitatea kit-ului de concurs și experiența de alergare în sine. Aflați în situația de a alege între schimbarea datei concursului sau mutarea traseului în afara orașului, am ales prima variantă pentru că MIACN este în primul rând un maraton de alergare urban, o emblemă sportivă a orașului, care pune Cluj-Napoca pe harta sportivă europeană și dorim să rămână așa", a declarat Horațiu Morar, Director MIACN și Președinte Runners Club.

Până în prezent 1600 de concurenți s-au înscris la probele competiționale iar cei care nu vor reuși să participe la concurs pe 10 aprilie și solicită returul taxei își vor putea primi taxa de concurs înapoi mai puțin taxele reținute de intermediari - bănci și operatori de plăți online. Sunt acceptați înlocuitori ai concurenților deja înscriși, schimburile de locuri pot fi comunicate organizatorilor la office@runnersclub.ro.

Taxa de concurs la MIACN include un kit consistent pentru concurentii de la maraton si semimaraton, care vor primi pe lângă tricoul oficial si o pereche de jambiere de compresie CEP foarte utile alergatorilor pe distante lungi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 900
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2969 zile, 11 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .