poze akari

AKARI

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Decembrie 2012 07:30 - Vineri 21 Decembrie 2012
Hotel Trianon, Str Grigore Cobalcescu, nr 9

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Andrei Nicoara-AKARI, Hotel Trianon, 14 dec, ora 19.30

Andrei Nicoara
AKARI
expozitie de fotografie
Vernisaj: 14 decembrie, ora 19.30
Expozitie: 14-21 decembrie
Hotel Trianon, Str. Grigore Cobalcescu nr. 9

AKARI este cuvantul japonez pentru lumina si stralucire.
Expozitia de fotografie a lui Andrei Nicoara este o descoperire a Japoniei printr-o lentila luminoasa. Fie ca vorbim de lumina orasului Tokyo in aspectele lui functionale sau de business, sau de lumina calma, meditativa a templelor si interioarelor, a stradutelor sau a obiectelor obisnuite, toate aceste modalitati de iluminare sunt tot atatea moduri de cunoastere intuitiva a Japoniei. Akari se doreste o cunoastere a Japoniei prin “i-luminare”.

Andrei Nicoara este in primul rand un calator. Am putea sa-l inscriem in traditia calatorilor itineranti (wanderer), a caror curiozitate si mobilitate provine dintr-un raport contemplativ si neatasat cu lucrurile si locurile. Calatoria in Japonia face parte dintr-un ciclu de calatorii asiatice si nu se inscrie in tipologia contemporana a unui voiaj turistic, ci a unui voiaj initiatic. Rezultatul- fotografiile sale sunt o impartasire generoasa a unei experiente spirituale si nu doar un semn al trecerii prin locuri.

PARTENERI: Hotel Trianon, Scoala Japoneza SAKURA, Asociatia Romano-Japoneza Himawari, Editura Curtea Veche

Gazda evenimentului, Hotelul Trianon, este locaţia ideală pentru oamenii de afaceri, excursionişti, familii în vacanţă şi grupuri de prieteni. Hotelul Trianon oferă cazare în 26 de camere spaţioase şi elegant decorate, o sală de conferinţe pentru reuniuni de afaceri, restaurant, bistro, bar şi terasă.
http://www.hoteltrianon.ro/

Scoala Japoneza SAKURA este singura scoala din Bucuresti autorizata de Ministerul Muncii si al Educatiei pentru a sustine cursuri de formare de înaltã calitate, exclusiv pentru limba japonezã pentru nivelurile.
Scoala Japoneza Sakura te sustine sa-ti cultivi spiritul in mod sanatos si sa decoperi Japonia prin cursuri de limba si cultura japoneza (gastronomie, caligrafie, origami, ikebana, manga, anime, istorie, etc) pentru toate varstele.
http://www.scoala-japoneza-sakura.ro/"

Asociatia romano- japoneza Himawari este o organizatie non- guvernamentala si non- profit, infiintata in 2007 si a avut ca punct de plecare pasiunea de a impartasi, la nivel local, aspecte ale culturii, traditiei si limbii japoneze.
Misiunea Asociatiei romano-japoneze Himawari este sa creeze un cadru organizat care sa promoveze cultura nipona si studierea limbii japoneze prin organizarea de cursuri, spectacole si evenimente.
Stiati ca "himawari" = "floarea soarelui" ?
http://www.himawari.ro/


Curtea Veche Publishing este o editură cu capital privat, în întregime românesc, ale cărei titluri de ficţiune şi non-ficţiune acoperă o arie largă de domenii editoriale grupate în aproape 60 de colecţii. Aflată în permanenţă între primele cinci edituri din România, Curtea Veche publică anual între 150 şi 250 de titluri.
http://www.curteaveche.ro/

Mai multe detalii: http://www.comunitateadearta.com/events/akari?xg_source=activity

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1530

Eveniment postat de organizator

artiel comunitateadearta

Adaugat in urma cu 4152 zile, 12 Dec. 2012

Adaugat de Artiel9042

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .