poze asociatia paspartu va invita la arte prieteni eveniment de lansare la clubul taranului din bucuresti

Asociatia Paspartu va invita la Arte & Prieteni - eveniment de lansare la Clubul Taranului din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 17 Martie 2010 20:00
Clubul Taranului Roman: Kiseleff 3

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte

Asociatia culturala nou-infiintata Paspartu se lanseaza si isi promoveaz primul numar al revistei online Arte & Meserii in cadrul evenimentului Arte & Prieteni, care va avea loc pe 17 martie, de la ora 20, la Clubul Taranului.

Lansarea ii asteapta pe invitati cu trupa DuteVino, proiectul inedit drumSnBASS, proiectii si alte suprize.
Evenimentul isi propune familiarizarea publicului cu activitatea si obiectivele asociatiei, precum si cu profilul si continutul revistei.

Lansarea se adreseaza unui public variat, consumator de arta si cultura in spatiul romnesc si nu numai. Insa, targetul principal ateptat se situeaza intre 18-30 de ani, cu o participare frecventa la astfel de evenimente. Intrarea este libera si accesibila atat din punct de vedere al orarului (de la ora 20, dupa serviciu sau scoala) precum si datorita locatiei centrale a clubului.

Proiectul de lansare se va desfura in seara de miercuri, 17 martie, incepnd cu ora 20 pana dupa ora 23. Programul se deschide cu show-ul inedit oferit de drumSnBASS: un jam-session cu dou seturi de tobe, un bass, pe o scena, in acelasi timp. Proiectul-experiment realizat de Ovidiu Baciu (care a mai cantat alaturi de Byron, Popas Band, Damian & Brothers), Sebastian Lazar (ce a trecut prin formule ca Seven, Raise Choir, Teamsters Blues Band, Brad Vee Johnson, actualmente Alin Pascal Band) si bassist-ul Dan (Prepe) Opri, ex Headliner, Seven, actualmente Vama vor energiza publicul. Evenimentul continua cu o serie de proiectii si surprize. In acest interval va fi inaugurat si numarul zero-pilot al revistei Arte & Meserii. Printre headlinerii primei editii se afla Eugen Nutescu/Oign (chitaristul trupei Kumm), trupa DuteVino, Iulia Rugin - regizor, Serban Anghene, scriitor si dramaturg debutant. Evenimentul continua cu un concert sustinut de trupa romneasca DuteVino. Grupul, alcatuit din patru muzicieni talentati, impresioneaza prin originalitate si simt muzical. Fiecare instrument are propria identitate melodica si totusi, ascultat ca un intreg, totul este bine sudat. Liniile vocale, ludice si imprevizibile, jongleaza foarte usor intre extreme. Grupul abordeaza un sound fresh de funk-alternativ, cu influente de jazz si avangarda. Primul lor album se intituleaza 0.1 Prototype si a aparut in luna decembrie a anului trecut.
Restul e socializare si voie buna.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 739
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5168 zile, 05 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .