poze incearca jocuri noi in cadrul comic con east european public

Încearcă jocuri noi în cadrul Comic Con East European Public

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Martie 2013 10:00 - Duminică 31 Martie 2013

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Jocuri si Concursuri , Targuri

Încearcă jocuri noi de la cutia.ro în cadrul Comic Con East European Public



La sfârșitul lunii martie 2013, cutia.ro va participa la unul dintre cele mai importante evenimente dedicat pasionaților de jocuri de societate, de benzi desenate, animații, jocuri video dar şi seriale tv şi film. Este vorba de Comic Con East European - conceptul care stă la baza celebrelor convenţii San Diego Comic Con International sau New York Comic Con.

Cutia.ro va întâmpina vizitatorii pasionați de jocuri dar și curioșii, cu o gamă largă de jocuri de societate, pe care le promovează, organizând sesiuni zilnice de prezentare. Jocuri precum Carcassonne, Dominion, Citadele sau Urzeala Tronurilor vor fi prezentate vizitatorilor, aceștea având și posibilitatea de a le juca în cadrul standului cutia.ro. O parte dintre ei, mai noroși, vor pleca acasă cu jocuri puse la bătaie la tombola desfășurată zilnic pentru ei și gașca sau familia lor.

Deliciul la expoziție îl va face jocul de miniaturi Star Wars: X - Wing, unul dintre cele mai reușite jocuri de luptă ce recreează foarte interesant scenele de luptă din serialul HBO.
Pentru iubitorii de miniaturi regulamentul de joc Star Wars: X-Wing este ușor și rapid de învățat, ajutându-vă să puneți bazele unui sistem stelar spectaculos pe care vă puteți extinde cu navele voastre preferate întruchipând rapid personajele universului Star Wars. Ceea ce este mai interesant la acest joc de miniaturi este faptul că datorită unei game largi de opțiuni personalizate, există o mulțime de manevre variate și posibilități multiple de luptă și niciodată o misiune nu se joacă de două ori.

Un alt joc așteptat de această dată de iubitorii jocurilor din tematica medievală, este jocul Urzeala tronurilor - jocul de cărți. Având la bază povestea serialului cu acelaș nume de pe HBO, jocul de cărți “Urzeala Tronurilor” este un joc în care doi jucători se războiesc pe domeniile Westeros folosindu-se de diferite conspirații pentru a-și zdrobi adversarii. Având două cărți de joc fixe și alte cincizeci de cărți - punți, jocul permite jucătorilor să preia controlul asupra Casei Lannister sau asupra casei Stark, fiecare carte având caracteristici propii.. Jocul de cărți Urzeala Tronurilor simplifică regulile jocului Urzeala Tronurilor- jocul pe tablă, asfel, fiind mai ușor accesibil, are ocazia să intre în contact cu el și să fie jucat, de către un public mai larg. Dacă își place cartea “”Urzeala Tronurilor”” și ai urmărit serialul, cu siguranță te vei îndrăgosti și de jocul de cărți Urzeala Tronurilor.


Târgul va avea loc la Bucuresti, în perioada 30 - 31 Martie 2013, la Palatul Naţional al Copiilor. În cele două zile de Comic Con East European vizitatorii vor putea asista şi participa între orele 10:00 și 17:00, la diverse jocuri, să se înscrie la concursuri și tombole, dar vor avea parte și de proiecţii video, sesiuni speciale cu celebrităţi din lumea cinematografică şi cea a benzilor desenate, precum şi să-şi achiziţioneze produse specifice acestui gen de eveniment.

Așadar sunteți așteptați de cutia.ro în cadrul expoziției să participați la sesiunile de jocuri dar și să vă înscrieți la tombolă în număr cât mai mare. Asfel șansele ca jocurile să ajungă la gașca voastră vor crește.

Comenteaza pe Facebook
gazdac ioana

Adaugat in urma cu 4073 zile, 07 Mar. 2013

Adaugat de Gazdac5742

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .