poze wuji gong tai chi pentru activarea sincronicita ii

WuJi Gong: tai chi pentru activarea sincronicității

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 3 Martie 2017 19:00
Hotel LevOr, str. Occidentului nr. 25

Categorii: Conferinte si Seminarii

O formă compusă din mișcări simple care deschide în mod miraculos căile de comunicare cu resursele noastre interioare.

WuJi Gong este o formă de meditaţie în mișcare ce poate fi învățată cu ușurință în câteva ore și pe care o aveți la dispoziție toată viața. Este neutră, nu vă impune nici un sistem de convingeri sau tehnici complicate. Singurul ei rol este să deschidă căile de comunicare cu resursele voastre aflate în dimensiunile interioare. Este asemenea unei ceremonii care, atunci când e focalizată asupra unui anumit aspect al vieții voastre, vă ajută să vă aliniați cu destinul vostru mai înalt și să activați sincronicitatea.

"În cei 30 de ani de când predau alchimia internă, n-am mai întâlnit ceva atât de puternic și ușor de învățat ca WuJi Gong. Este o experiență de deschidere a sufletului și trupului care merită din plin timpul scurt pe care-l dedicați învățării formei.

În ultimă instanță, toți vrem să fim stăpânii propriei noastre vieți – și fiecare dintre noi are deja tot ce-i trebuie pentru asta. Problema este lipsa de comunicare din interiorul nostru, dezechilibrul energetic dintre aspectul nostru feminin și cel masculin. Practicarea regulată a WuJi Gong rezolvă aceste probleme de comunicare mult mai repede decât orice alt sistem sau orice cunoștințe exterioare. Mi-a schimbat viața complet și a transformat nenumărate alte vieți. WuJi Gong continuă să mă călăuzească din ce în ce mai profund în sinele meu nelimitat. Este cea mai extraordinară călătorie din viața mea.

Veți învăța lucruri extrem de practice și eficiente care se aplică în viața interioară și exterioară. De asemenea, vă voi arăta că lumea afacerilor și lumea meditației și a căutării interioare nu sunt opuse, ci pot fi prietene apropiate.”(Andrew Fretwell)

Ce vom învăța:
* Răbdarea conduce la sincronicitate, care la rândul ei ne conduce spre prosperitate
* O perspectivă mai profundă și mai detaliată asupra a ceea ce înseamnă de fapt "momentul potrivit"
* Compromisurile cele mai mari conduc, mai devreme sau mai târziu, la cele mai mari regrete
* Suntem atât de preocupați de siguranță și control, încât pierdem din vedere planul mai vast al vieții noastre
* Modul în care mișcările simple de WuJi ne pot îmbunătăți creativitatea și darurile naturale, aducând mai multă armonie și echilibru într-o serie de domenii esențiale ale vieții noastre: relații,
carieră, bani, hobby-uri, sănătate

Experiența practicării WuJi Gong poate fi descrisă ca o metodă eficientă de a aduce la lumină viziuni profunde și soluții din interior. Practicarea formei în mod repetat adâncește senzația extatică de pace, sentimentul de a ne regăsi pe noi înșine.

Dacă sunteți manager, WuJi Gong vă va ajuta să deveniți un lider mai împlinit. Dacă sunteți artist, WuJi Gong vă va deschide către propria creativitate, astfel încât să-i puteți servi și iubi pe ceilalți. Dacă sunteți terapeut sau medic, WuJi Gong va aduce la lumină forța voastră vindecătoare naturală. Dacă deja cunoaşteţi forma de WuJi Gong, seminarul va aduce o înţelegere sporită a esenţei sale, a principiilor şi a modului în care poate fi aplicată în viaţa de zi cu zi pentru a obţine rezultatele dorite. Dacă vreți să le prezentați prietenilor și familiei ce este WuJi Gong, acest seminar va fi o ocazie excelentă.

”Nu voi preda forma (pentru asta e nevoie de o zi întreagă), doar voi face o scurtă demonstrație. Vă voi împărtăși principiile împlinirii interioare și prosperității exterioare și modul în care ne poate ajuta WuJi Gong în acest sens. Anul acesta am de gând să fac o schimbare profundă în propria mea viață și în viața tuturor celor care se dedică aceleiași căi.” (Andrew Fretwell)

Detalii despre forma de tai chi WuJi Gong - http://wuji-gong.org/ro/acasa/

Seminarul va fi susținut de Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia, cu o experiență de peste 25 de ani în alchimia internă taoistă, qi gong pentru sănătate şi vitalitate şi Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). Este creatorul metodei de masaj energetic Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/), fondatorul şi conducătorul fundaţiei ”WuJi Gong – Tai Chi pentru ‘iluminare’”(http://wuji-gong.org/ro/acasa/ ) şi cel care a adus în Romania sistemul Cheile Genelor, bazat pe cartea “Gene Keys” a lui Richard Rudd.

Program: Vineri 3 martie, orele 19 – 21:30

Locație: București, Hotel LevOr, Str. Occidentului nr. 25, sala Jupiter (zona Calea Buzești, aproape de stația de metrou Gara de Nord)

Preț: 50 lei

Înscrieri:
Marius Stan:
tel. 0724 560 810 ; mail: redasvital@gmail.com
Andreea Lutic:
tel: 0724 275 957, mail : andreea_lutic@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 712
andreea lutic

Adaugat in urma cu 2621 zile, 13 Feb. 2017

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .