poze who s king in public speaking editia a 2 a
poze who s king in public speaking editia a 2 a poze who s king in public speaking editia a 2 a poze who s king in public speaking editia a 2 a

Who`s King in Public SpeaKING? - Editia a 2-a

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Decembrie 2015 10:00 - Sâmbătă 19 Decembrie 2015
Hotel Caro, Barbu Văcărescu 164, București

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 200/300

Decide castigatorul unui show unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING”!

Sambata, 19 decembrie, la Caro Hotel, are loc cea de-a doua editie “Who`s King in Public SpeaKING?”, un eveniment de public speaking unic in Romania si primul eveniment de acest gen. Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy si este creat urmand conceptul show-urilor TV live, asa cum este “Vocea Romaniei”, in care concurentii se “intrec live in speech-uri”, iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe.

“Who`s King in Public SpeaKING?” este o competitie in premiera, in care 12 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

In prima etapa, fiecare dintre cei 12 concurenti va sustine un speech pregatit de 5 minute si 5 secunde pe tema "Arta este pentru oricine". Tu vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu. Cei mai votati 8 concurenti vor merge mai departe in Etapa 2. Acestia se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc.

Cei mai populari 4 concurenti vor ajunge in Marea Finala, un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 4 fantastici va fi de a sustine un speech spontan, pe tema "Nu am venit sa tin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING?”:

INSPIRATIE & MOTIVATIE
Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE
Veiavea parte de un training cu informatie relevanta despre public speaking si vanzari oferit de SELFTRUST Academy

ENTERTAINMENT
Vei petrece o sambata altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING
Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING
Ia-ti colegii, familia si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, media si din industria muzicala. Ii vom avea alaturi de noi la masa juriului pe Dorin Chiotea (Realitatea TV, Realizator emisiunea “Dimineata de stiri”), Manuela Voicila (BNI, Director National), Adrian Popescu (Teatrul Bulandra, Muzician si actor), Andreea Crepcia (Trupa muzicala ZUM, Solista), Mirela Vasadi (Televiziunea Romana, Realizator emisiunea “Arta fericirii”), Anne-Marie Ionescu (Magic FM& Rock FM, Marketing Manager) si Cristian China-Birta (Blogger& Managing Partner Kooperativa 2.0.).

Programul evenimentului este urmatorul:
09:30 – 10:10 Inregistrare participanti& Welcome Coffee
10:10 – 10:40 Intro speech
10:40 – 11:30 Runda 1: 6 speech-uri pregatite (Partea I)
11:30 – 11:50 Coffee Break si Networking
11:50 – 13:00 Runda 2: 6 speech-uri pregatite (Partea II)
Alegerea speakerilor care merg in Runda 2
13:00 – 14:00 Pauza de masa
14:00 – 15:15 Runda 2 – 8 speech-uri spontane
Alegerea speakerilor care merg in Marea Finala
15:15 – 15:30 Coffee Break si Networking
15:30 – 16:30 Marea Finala - 4 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan
Premiere
16:30 – 17:00 Speech de incheiere

TRAINERII SELFTRUST Academy

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare. In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat In proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor. Are o experienta vasta In piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante In domeniul vanzarilordirecte. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. In paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.

Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy si va avea loc pe data de 19 decembrie, la Caro Hotel. Mai multe detalii si inscrieri pe www.selftrustacademy.ro

SELFTRUST Academy este o companie de training fondata de trainerii Alin Comșa si Andrei Dunuță. SELFTRUST Academy inseamna invatare neconventionala si creativa, imbinand elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzica, literatura, pictura. Compania ofera o experienta personala unica prin: inedit, relaxare , inspiratie, un touch de cultura, atmosfera prietenoasa si expertiza.
Unul dintre cursurile emblema SELFTRUST Academy este “Nu am Venit sa Tin un Discurs”, un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare – filmarea incrucisata. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; “Excelenta in vanzari”, ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; - Ce vor bărbații. De fapt - un workshop onest pentru doamne și domnisoare despre psihologia masculină si comunicarea eficientă cu un bărbat; Elevator speech - tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea într-un mod captivant, în doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes.

Mai multe detalii: http://selftrustacademy.ro/whosking/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1826

Eveniment postat de organizator

anca maria banita

Adaugat in urma cu 3050 zile, 14 Dec. 2015

Adaugat de Anca Maria13499

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .