poze training profesionist in hipnoza cu igor vitale mirco turco si l
poze training profesionist in hipnoza cu igor vitale mirco turco si l

Training Profesionist in Hipnoza cu Igor Vitale, Mirco Turco si L

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 24 Octombrie 2014 08:00 - Duminică 26 Octombrie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Training Profesionist in Hipnoza

Training Profesionist in Hipnoza cu Igor Vitale, Mirco Turco si Leliana Parvulescu (Zivac Group)

Dr. Leliana Valentina Parvulescu – Psiholog ( Bucuresti – Romania)
Dr. Mirco Turco - Psiholog (Lecce, Italia)
Dr. Igor Vitale – Psiholog (Foggia, Italia)

Acest curs beneficiaza de prezenta unor profesionisti cu renume international si a fost creat special pentru cei care doresc sa invete hipnoza pentru a-i ajuta pe alții, dar mai ales pentru dezvoltarea lor personala, atat la nivel mental cat si la nivel fizic. Participarea este o oportunitate pentru fiecare individ, nefiind necesara o pregatire anterioara, indiferent de profesie.
In cadrul acestui curs, insa, participantii vor invata hipnoza care este cel mai vechi și eficient instrument ce ne permite sa imbunatatim, in mod autentic, lumea atat la nivelul interior cat si la cel exterior, prin eliberarea de dependențele nesanatoase (vicii), dar si de starile si gandurile negative, fobii, anxietati.

Traineri:
Dr. Igor Vitale (Italia)- Psiholog, doctor in psihologie sociala, psihologia resurselor umane, expert in comunicare non verbala, hipnoza, profiling, psihometrie, psihoeconomie (Personal Branding, Psihologia Consumatorului). S-a format urmand cursurile lui Giorgio Nardone (Strategic Therapy Center – Arezzo), Erika Rosenberg (formare Paul Ekman), Giuseppe Regaldo (C.I.I.C.S.), Philip si Norma Barretta (formare directa cu Milton Erickson), Puncky, J. Heppner (University of Delaware, specialist in Problem Solving). Este specialist in evaluarea adevarului si detectia minciunii, comunicare nonverbala, fiind certificat in Facial Action Coding System (Arizona- Paul Ekman, Friesen & Hager).

Dr. Mirco Turco (Italia) - Psiholog, director stiintific al Forensics Group Italia, specializat în criminologie generala si aplicata precum și in psihologia investigativa; expert în selecția, evaluarea și dezvoltarea resurselor umane, specializat in hipnoza clinica, dinamică, non-verbala, trainer pentru UISP (Unione Italiana Sport Per tutti), coordonator național de psihologie pentru IKMI (International Krav Maga Institute). Dr Mirco Turco este formator in criminologie, hipnoza și Programare Neuro-Lingvistica (NLP).

Dr. Leliana Valentina Parvulescu (Romania)- Trainer certificat in NLP, hipnomentalism, F.A.C.S, body language, expert în analiza şi evaluare comportamentala, limbaj nonverbal, evaluarea adevarului si detectia minciunii, urmand cursurile Dr. Paul Eckman. Trainer, sociolog, consultant pentru psychological profiler şi leadership politic, specialist în psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale si psihologie judiciară si criminalistica; specialist în dezvoltare personală individuală şi de grup, psiholog clinician şi psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv – comportamentală;specialist în inginerie genetică şi biotehnologii, Presedinte ZIVAC Group - Centrul de Cercetare Comportamentala si Presedinte al Centrului de Cercetare şi Prevenire a Bioterorismului.

Bucuresti, 24-26 Octombrie 2014
Locatie: Hotel Premier Palace 5*

Pentru inscrieri si mai multe informatii:
Telefon : 0727.058.770
bernardtatomir@gmail.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/737017356352508/737029466351297/?notif_t=like

Comenteaza pe Facebook
psiholog bernard tatomir

Adaugat in urma cu 3502 zile, 18 Sep. 2014

Adaugat de Psiholog12982

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .