poze the power table cum arata rezultatele financiare si cum investim

The Power Table -Cum arata rezultatele financiare si cum investim

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Septembrie 2021

Categorii: Conferinte si Seminarii

Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti

Nu mai putin de 13 companii care au venit anul acesta la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica pentru prima data, in lunile august si septembrie, rezultatele financiare din postura de companii publice. Vifrana S.A., Bonas Import Export, Firebyte Games, MAM Bricolaj, Agroserv Mariuta, Star Residence Invest, Raiko Transilvania Simtel, Transport Trade Services, Visual Fan, Arctic Stream, AirClaim, Agroland Agribusiness si One United Properties s-au listat in acest an la BVB.
Teraplast S.A., OMV Petrom si Erste Bank deschid sezonul de raportari financiare aferente primelor 6 luni din 2021, publicand rezultatele financiare in ultimele zile ale lunii iulie (26, 28, respectiv 30.07). BRD Societe Generale va fi prima societate listata la Bursa de Valori Bucuresti care isi va publica raportarile financiare in luna august, pe data de 3.
Grosul raportarilor financiare va fi in perioada 11-31 august, cu accent pe ultimele zile ale lunii. Astfel, Alro Slatina isi va publica rezultatele pe data de 11 august, urmata de Bursa de Valori Bucuresti, Conpet S.A., Visual Fan si Transgaz (12 august) si Biofarm S.A. SSIF BRK Financial Group, Digi Romania, Romgaz, Nuclearelectrica, Transelecrtica, Transilvania Broker si 3 dintre cele 5 SIF-uri.
Electrica S.A. si Patria Bank au raportat pe data de 17 august urmate, o zi mai tarziu, de iHunt Technology Import-Export S.A. si Star Residence Invest apoi de Impact Developer & Contractor S.A. si Life is Hard, (19 august).
Cel mai mare numar de companii vor raporta in saptamana 23-27 august: Banca Transilvania, Transport Trade Services si Vifrana S.A. (23 august), Antibiotice Iasi S.A., Norofert S.A. (24 august), Purcari Wineries (25 august), AAGES (26 august) si Bittnet Sytems, Medlife S.A., Raiko Transilvania, Aerostar si Bonas Import Export S.A. (27 august).
One United Properties si Turbomecanica S.A. vor publica datele financiare la 6 luni pe data de 30 august. Ultima zi din luna va fi foarte aglomerata, cu date din partea a nu mai putin de 10 dintre cele mai importate companii listate la Bursa de Valori Bucuresti, printre care Cemacom S.A., Fondul Proprietatea, MAM Bricolaj, Sphera Franchise Group si 2 SIF-uri.
Alte 9 companii listate pe piata AeRO isi vor publica pe parcursul lunii septembrie datele financiare aferente Trimestrului II.
Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 2 martie 2021, aceste rezultate vor fi discutate, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table - Cum arata rezultatele financiare si cum investim.
Care sunt subiectele abordate la cea e-a 3-a editie din 2021 a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari, ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare si demersurile legate de infiintarea Contrapartii Centrale.
Cu Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vom discuta despre rezultatele financiare ale societatii pe Semestul I, viitoarea majorare de capital social si modul in care compania a reusit sa integreze societatile achizitionate recent.
Ca de obicei, Mircea Iliescu - Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim"

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

• cum arata rezultatele financiare pentul Trimestul II 2021 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
• cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;
• facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2021;
Programul evenimentului "The Power Table - Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim":

18:00 - 18:05 - Accesul participantilor la evenimentul online
18:05 - 18:30 – Despre cele mai noi listari, ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare si demersurile legate de infiintarea Contrapartii Centrale - Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti
18:30 – 19:00 – Despre rezultatele financiare ale societatii pe Semestul I, viitoarea majorare de capital social si modul in care compania a reusit sa integreze societatile achizitionate recent – Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft
19:00 – 20:45 - Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 - Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
20:45 – 21:00 - Sesiune Q&A
Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Mai multe detalii: https://bvbescu.ro/cursuri-investitii-bursa-educatie-financiara-bvbescu/cum-arata-raportarile-financiare-si-cum-investim/

Comenteaza pe Facebook
mircea iliescu

Adaugat in urma cu 763 zile, 25 Aug. 2021

Adaugat de mirceailiescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
expozitie in strada

Expozitie in strada

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2023 - 9 Oct 2023
i love tech bucharest

I LOVE Tech Bucharest

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2023 - 28 Oct 2023
old grave fest x

Old Grave Fest X

Bucuresti, Bucuresti. 13 Oct 2023 - 16 Oct 2023
metal gates festival 2023

Metal Gates Festival 2023

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2023 - 30 Sep 2023
  • Ai ceva de zis?

    .