poze testeaza ti visul

Testeaza-ti visul!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Noiembrie 2021 10:00 - Sâmbătă 20 Noiembrie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Testeaza-ti visul!

Vom concretiza împreună pașii de acțiune necesari pentru tine pe termen scurt, mediu și lung în direcția împlinirii dorințelor și a obiectivelor tale. La finalul programului vei beneficia de o ședință bonus de coaching 1 la 1, pentru alcătuirea și demararea unui plan de acțiune concret și coerent.

Subiectele abordate în cadrul acestui program sunt țesute în jurul a zece întrebări cheie care îți aduc răspunsuri clarificatoare în legătură cu:

Măsura în care visul tău actual - în care îți investești resursele de timp și energie - este cu adevărat al tău și te reprezintă;

Claritatea cu care îți cunoști visul și pașii de realizare a lui;

Realitatea visului tău și a factorilor care sunt sub controlul tău pentru a-l duce la împlinire;

Pasiunea ta pentru realizarea visului tău;

Strategia potrivită pentru a-l atinge;

Resursele de timp, oameni, energie și tenacitate necesare.

Acest program este o experiență practică, transformatoare.

Visul este gratuit – însă nu și călătoria…. Investește zece minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou - a acestui program.

Exercițiile pe care le conține îți provoacă gândirea, emoțiile, imaginația creatoare, descoperirea și valorizarea calităților și a punctelor tale forte, imaginea de sine și - nu în ultimul rând, modul de acțiune.

Descoperirea motivației reale a dorințelor tale va scoate la iveală visul tău, calea cea mai potrivită de urmat pentru tine și te va scuti de implicarea în joburi sau în relații care nu sunt împlinitoare pentru tine. Acest proces de a fi foarte selectiv cu acțiunile pe care alegi să le faci, cu gândurile asupra cărora alegi să stărui, cu emoțiile cărora le permiți să îți coloreze spațiul lăuntric și cu oamenii de care te înconjori, poate fi uneori dur, radical – dar este în același timp profund transformator.

Iată aici niște ”spicuiri din program”:

Tu te-ai gândit cum ar arăta viața ta peste un an de zile dacă ți-ai umple fiecare zi cu acțiuni consistente în direcția visului tău?

Pentru tine care sunt acele lucruri care îți aduc cea mai mare bucurie astăzi? Ce-ar fi dacă ai petrece astăzi mult mai mult timp alegând să faci acele lucruri?

Care sunt în cazul tău acele 20% dintre acțiunile tale care îți aduc cele 80% din rezultatele pe care ți le dorești în viața ta?

Care a fost cea mai importantă investiție în tine și/sau în visul tău? Ce ți-a adus ulterior această investiție? Care este următorul pas în această direcție pentru tine? Te invit să te aventurezi în acest program și să faci astfel parte din echipa celor curajoși, perseverenți, curioși și dinamici care preiau controlul destinului lor.

Cele 10 ședințe online ale programului sunt experiențe practice, transformatoare, bazate pe situațiile tale concrete de viață.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/testeaza-ti-visul-121/198

Pret bilet: 210 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 636
mihaela

Adaugat in urma cu 1023 zile, 31 Mai. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 216

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .