poze tehnici de vanzari eficiente editia a viii a

TEHNICI DE VÂNZĂRI EFICIENTE - EDIŢIA A VIII-A

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 22 Martie 2016 09:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Creșterea vânzărilor este cea mai sigură cale pentru dezvoltarea afacerilor. Atât timp cât nu poți vinde valoarea pe care o creezi, nu poți avea succes în economia de piață. Dar cum poți face asta într-o lume care taie costuri de oriunde, mai ales de la tine, și care se plânge că ”dincolo era mai ieftin”? Înțelegându-i pe clienti, ce-i face să cumpere și mai ales de ce cumpără.

Noi nu vindem formule magice la curs! Împărtășim experiență, cunoștințe și planuri cu cei care vin în sală, conducându-ne după ideea că trebuie să semeni și să cultivi ca să ai! Vânzarea înseamnă consultanță, persuasiune, plăcerea de a relaționa. Sloganul nostru este - O zi în care nu ai vândut e o zi pierdută!
Cursul te învață, dar nu-ți bagă în traistă. Îți dă cunoștințe, idei, planuri și entuziasm. Trebuie doar să vrei să vinzi…
Ce ne propunem să facem la curs:
- Ințelegerea procesului și tehnicilor de vânzări eficiente. Ce presupune vânzarea consultativă? Care sunt pașii vânzării?
- Ințelegerea modului în care cumpără clienții, care sunt factorii determinanți pentru alegere și decizie
- Ințelegerea modului în care comportamentul individual și al echipei afectează vânzările și de ce este important să acționezi în vederea dezvoltării acestora
- Ințelegerea modului în care un produs/serviciu poate fi cu ușurință transformat într-o experiență memorabilă pozitivă pentru client, cu rezultate favorabile companiei
- Ințelegerea tehnicilor de persuasiune a clientului
- Ințelegerea valorii în timp a clientului și cultivarea vânzărilor repetitive

Iată ce au spus unii clienți despre cunoștințele dobândite la acest seminar: „Mă vor ajuta foarte mult în activitatea pe care o voi desfășura la locul de muncă”; „Până acum am lucrat de multe ori după ureche”; „Voi reuși real să-mi regândesc tehnicile de vânzare și negociere la nivel de departament”;
„Tehnicile au fost însoţite de exemple reale”. Intrebați ce le-a plăcut cel mai mult participanții la edițiile anterioare au spus: „S-a ţinut cursul foarte activ şi la subiect”; „Că au fost discuţii deschise”; „Comunicarea. Negocierea”; „Am avut de învăţat din experienţa colegilor participanţi”; „Modul de prezentare al ideilor”.

Seminarul ține 2 zile, timp de 8 ore pe zi. Investiția totală: 1180 de lei + TVA / persoană. Pachetul include accesul la curs și suportul teoretic, un Certificat de Participare și pauzele de masă și de cafea.
Participarea se face prin completarea formularului cerut de la companie și achitarea contravalorii cursului până pe 18 martie 2016.

Cursul e susținut de Mihai Mătieș, Directorul Mastermind Communications. Este antreprenor și business developer. Susține cursuri de vânzări in-house din anul 2004 până în prezent, pentru peste 35 de firme din banking, asigurări, FMCG, auto și transporturi, industrie și sectorul farmaceutic.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1168
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2940 zile, 11 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .