poze tai chi pentru implinire i prosperitate

Tai Chi pentru împlinire și prosperitate

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Ianuarie 2017 19:00
Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A, sala Roma

Categorii: Conferinte si Seminarii

Principiile prosperității interioare, cele cinci capcane și cele cinci virtuți

Toți ne dorim o viață în care împlinirea spirituală să ne hrănească manifestarea exterioară și aceasta din urmă să ne susțină călătoria interioară. Iar forma de tai chi WuJi Gong echilibrează în mod natural și fără efort aceste două aspecte ale vieții, permițându-ne să ne împlinim destinul cel mai înalt.

A urmări dezvoltarea spirituală înainte de a urmări să facem avere este esențial pentru a dobândi deopotrivă bogății interioare și exterioare.

„Voi vorbi despre puterea WuJi Gong-ului si Alchimiei Interne Taoiste în combinație cu ideile celui pe care-l consider cel mai bun coach de pe planetă, Tony Robbins care este nu doar un coach extraordinar, ci și o ființă foarte spirituală, profund preocupată de ceilalți.

Voi vorbi despre motivul pentru a practica WuJi Gong și despre modul în care ne poate susține acesta la toate nivelurile ființei noastre. Voi integra principiile leadership-ului și prosperității interioare de la Tony Robbins. Este foarte simplu și, cu ajutorul WuJi Gong, nici nu aveți nevoie de prea mult timp. Cu cât practicați mai mult cu inima deschisă, cu atât veți progresa mai mult. Cheia este practica dedicată împreună cu o înțelegere profundă a ceea ce vreți să creați, în conformitate cu valorile voastre și ținând cont de copilul vostru interior.

Trebuie să înțelegem clar un lucru legat de crearea prosperității: Ceea ce vrem în mod conștient este foarte diferit de ceea ce simte inconștientul nostru că merită. Pentru a atrage într-adevăr ceea ce vrem, trebuie să învățăm cum să educăm acea parte din noi care simte că nu merită acele lucruri – ceea ce eu numesc copilul interior vulnerabil. Până când nu sunteți dispuși să educați acel copil, nu puteţi crea viața visurilor voastre. Atunci când lucrați cu copilul interior, scopurile, visurile și valorile vi se schimbă. Ce paradox, nu-i așa?

Există o capcană subtilă, o greșeală pe care o fac mulți oameni când participă la cursuri de dezvoltare personală. Multe persoane se îndepărtează, prin adultul exterior, de copilul lor interior vulnerabil, când de fapt trebuie să ne apropiem de acest copil și să-l îmbrățișăm, ceea ce nu e deloc ușor fără sprijin.

Iată de ce WuJi Gong este atât de puternic: ne conectează cu sursa supremă de sprijin, pacea și iubirea interioară, permițându-ne să ne apropiem de copilul vulnerabil și să-l vindecăm.

În ultimă instanță, toți vrem să fim stăpânii propriei noastre vieți – și fiecare dintre noi are deja tot ce-i trebuie pentru asta. Problema este lipsa de comunicare din interiorul nostru, dezechilibrul energetic dintre aspectul nostru feminin și cel masculin.

Practicarea regulată a WuJi Gong rezolvă aceste probleme de comunicare mult mai repede decât orice alt sistem sau orice cunoștințe exterioare. Mi-a schimbat viața complet și a transformat nenumărate alte vieți. WuJi Gong continuă să mă călăuzească din ce în ce mai profund în sinele meu nelimitat. Este cea mai extraordinară călătorie din viața mea.

În acest seminar introductiv vă voi împărtăși ce anume sunt capcanele în care cădem atunci când energiile diverselor elemente sunt dezechilibrate. Aceste principii sunt valabile pentru fiecare ființă umană ce caută împlinirea interioară și libertatea exterioară.

Veți învăța lucruri extrem de practice și eficiente care se aplică în viața interioară și exterioară. De asemenea, vă voi arăta că lumea afacerilor și lumea meditației și a căutării interioare nu sunt opuse, ci pot fi prietene apropiate.”(Andrew Fretwell)

Dacă sunteți manager, WuJi Gong vă va ajuta să deveniți un lider mai împlinit.
Dacă sunteți artist, WuJi Gong vă va deschide către propria creativitate, astfel încât să-i puteți servi și iubi pe ceilalți.
Dacă sunteți terapeut sau medic, WuJi Gong va aduce la lumină forța voastră vindecătoare naturală.

Ce veți învăța:

În minunata noastră călătorie către împlinirea interioară și libertatea exterioară, există cinci virtuți sau puteri spirituale.

În opoziție directă cu manifestarea acestor virtuți, mai sunt și cinci capcane despre care credem că au o existență reală, fără să ne dăm seama că devenim proprii noștri prizonieri folosindu-ne în mod greșit voința și puterea creatoare.

Pentru a elibera în viața noastră virtuțile, puterile spirituale și a avea parte de mai multă împlinire și libertate, trebuie să fim dispuși să plătim un preț.

(Din păcate nu există nici o scurtătură! Întrebați pe oricine a dobândit adevărata libertate și împlinire...)

Înainte de a veni la seminar, încercați să vă recunoașteți în descrierile de mai jos.

Apă: Virtutea voinței și a visării
Capcana: Vreau PUTERE sau evit PUTEREA mai mult decât îmi doresc Împlinire și Libertate

Foc: Virtutea liberului arbitru și a intuiției
Capcana: Vreau CONEXUNE sau neg CONEXUNEA mai mult decât îmi doresc Împlinire și Libertate

Lemn: Virtutea smereniei și a bunătății
Capcana: Vreau să AM DREPTATE mai mult decât îmi doresc Împlinire și Libertate

Metal: Virtutea renunțării și a integrității
Capcana: Vreau AFIRMARE mai mult decât îmi doresc Împlinire și Libertate

Pământ: Virtutea recunoștinței și a aprecierii
Capcana: Vreau CONFORT mai mult decât îmi doresc Împlinire și Libertate

Dacă vreți să le prezentați prietenilor și familiei ce este WuJi Gong, acest seminar va fi o ocazie excelentă.

”Nu voi preda forma (pentru care este nevoie de o zi întreagă), poate doar voi face o scurtă demonstrație. Vă voi împărtăși principiile împlinirii interioare și prosperității exterioare și modul în care ne poate ajuta WuJi Gong în acest sens. Anul acesta am de gând să fac o schimbare profundă în propria mea viață și în viața tuturor celor care se dedică aceleiași căi.” (Andrew Fretwell)

Detalii despre forma de tai chi WuJi Gong - http://wuji-gong.org/ro/acasa/


Cursul este susţinut de Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienţă în alchimia internă taoistă, qi gong pentru sănătate şi vitalitate şi Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). Este creatorul metodei de masaj energetic Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/), fondatorul şi conducătorul fundaţiei ”WuJi Gong – Tai Chi pentru ‘iluminare’”(http://wuji-gong.org/ro/acasa/) şi cel care a adus în Romania sistemul Cheile Genelor, bazat pe cartea “Gene Keys” a lui Richard Rudd (http://born-genius.com/).

Program: Vineri 20 ianuarie, orele 19 – 21:30

Locație: Bucuresti, Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A, sala Roma (in apropiere de metrou Eroilor, Parcul Operei)

Preț: 100 lei

Înscrieri:

Marius Stan:
tel. 0724 560 810 ; mail: redasvital@gmail.com
Andreea Lutic:
tel: 0724 275 957, mail : andreea_lutic@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 949
andreea lutic

Adaugat in urma cu 2633 zile, 12 Ian. 2017

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .