poze sun talks seminarii gratuite cu ana stear i sorin oni or

Sun Talks: seminarii gratuite cu Ana Stear și Sorin Onișor

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Octombrie 2019 11:00 - Sâmbătă 19 Octombrie 2019
SUN PLAZA SHOPPING CENTER,Calea Vacaresti 391

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/100

Ana Stear și Sorin Onișor te învață în această toamnă cum să-ți găsești motivația ca să te autodepășești și să trăiești viața pe care ți-o dorești. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a douasprezecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din această toamnă - „Cunoașterea arată altfel, e un pic mai neașteptată” se referă la dorința noastră de autodepășire, prin găsirea acelei motivații care ne conduce către realizarea visurilor. Cu toții ne dorim multe de la viață, însă uneori ne lipsește motivația și perseverența. Designerul Ana Stear și fotograful Sorin Onișor sunt o sursă de inspirație și îți pot ghida pașii ca să trăiești frumos, așa cum visezi.
Vei învăța de la unul dintre cei mai buni designeri de interior cum să dai casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie pentru un psihic puternic și o viață echilibrată. Asta ne învață Ana Stear în cadrul seminarului “Înfrumusețează-ți casa” din 19 octombrie, ora 11:00.
“Vino să vorbim despre frumusețe și estetica locuirii. De ce ai nevoie de asta? Frumusețea vine din interior, iar casele noastre sunt o reflectare a sineului. Desigur că putem locui cu toții în case prost mobilate, iluminate insuficient sau total nefuncționale. Dar de ce am face-o? Vino și află cum poți da casei tale acea putere restauratoare de care ai nevoie! Adu frumusețe în viața ta!”, ne îndeamnă designerul Ana Stear.
Pornind de la un cadru juridic, Ana Stear a dezvoltat un interes față de domeniul relațiilor publice, fiind un mijloc de comunicare mai creativ decât cel juridic. Acest lucru a condus la o apreciere mai profundă a designului prin intermediul proiectelor de grafică și a oferit un fond structural pentru activitățile ei curente de design interior. Design-ul de interior a fost întotdeauna pasiunea Anei și întotdeauna s-a ocupat de design-ul locurilor pe unde trecea. După ce a absolvit Școala de Design din Londra – KLC, a început să aprofundeze mai mult domeniul și și-a dezvoltat procesul de analiză pentru o abordare holistică a amenajării spațiilor interioare.
Sorin Onișor este un fotograf cunoscut și premiat în România, fiind numit “fotografului satului românesc”. De mai bine de 12 ani, el rătăcește prin sate românești. A traversat țara, de la satele de munte împrăștiate, în regiuni deluroase și așezările din Delta Dunării, surprinzând în fotografiile sale magia tradițiilor îndelung pierdute. Pentru el, fiecare fotografie ascunde o poveste care îi bucură inima și pe care o surprinde în cel mai mic detaliu, reușind să trezească în sufletul oamenilor atâtea lucruri frumoase. Fotografiile lui te smulg din rutina zilnică și îți îndreaptă pașii către simplitate. Asta ne învață Sorin Onișor în cadrul seminarului “Fotografiază povești!” din 26 octombrie, ora 11:00.
Sorin Onișor organizează periodic workshop-uri de fotografie, în cadrul cărora participanții pot învăța de la el această artă și pot explora meleagurile românești. “Veniți să vă dezvălui o lume fascinantă, o lume care nici nu bănuiați că există – lumea satului românesc așa cum am descoperit-o eu în ultimii șaisprezece ani”, spune el.
Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte.
Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.
Mai multe detalii pe Facebook și website.
Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11.00), pentru a te putea înregistra.
Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea, Otilia Mantelers, Tedy Necula și Adelina Toncean.
Partenerii media sunt: www.clickpentrufemei.ro, www.eva.ro, www.forbes.ro și www.life.ro
***
Despre Sun Plaza
Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Avand patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor si cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oaza a cumparaturilor si relaxarii.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfasurat pe piata de retail din Bucuresti. Peste 20.000 de metri patrati de spatii comerciale au facut obiectul reconfigurarilor, dintre care 11.000 intr-o aripa nou construita in care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza avand in prezent un grad de ocupare de 100%.

In plus, centrul comercial a trecut si printr-o actiune de reimprospatare a designului, fiind realizate doua noi piatete, reconfigurate alte doua, in timp ce pasajul de acces catre statia de metrou Piata Sudului si alte spatii din cadrul mall-ului au fost decorate cu creatii grafice realizate de catre Peter Kogler, artist austriac cu recunoastere internationala si unul dintre pionierii artei generate pe computer.
www.sun-plaza.ro

Comenteaza pe Facebook
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 1624 zile, 17 Oct. 2019

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .