poze suflet minte si trup atelier de creatie de doua zile

Suflet, minte si trup-atelier de creatie de doua zile

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Decembrie 2014 09:30 - Duminică 7 Decembrie 2014
Strada Occidentului nr. 11

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 7/17

Doua zile de joaca pentru oameni mari. Imbinam coaching-ul, pictura, muzica, joaca si dansul pentru o calatorie care aduce raspunsuri mari din lucruri aparent mici.

Este dimineata. Un miros bland de ceai de iasomie imi mangaie fiinta. Este liniste. Simt ca viata mea merge mai lent. Am timp sa respir si sa ma aud. Am lasat in urma alergarea, obiectivele si lucrurile serioase. A inceput sa se faca liniste. In linistea asta mi-am auzit glasul. Am inceput sa vad ce era déjà in jurul meu. O culoare sta acum in viata mea. Ma priveste si parca avand ochii in lacrimi imi multumeste pentru ca m-am intors catre simplitate, autentic si frumos.

Calatoria asta catre mine a inceput in luna februarie. Atunci am simtit ca viata mea si a celor din jur are nevoie de culoare. Am intrat in povestea soptita de-o culoare si alaturi de ea am dat viata atelierului de creatie. A fost un an in care atelierul a atins mai bine de 100 de suflete. El a daruit prin pictura, coaching si joaca sens, raspunsuri si stari profunde.

A fost mijlocul meu prin care am daruit iubire mie si fiintelor care mi-au stat alaturi. Ce pot spune acum este ca aceste culori vindeca in liniste.

Atelierul de creatie din 6-7 decembrie vine in lume parca din taramul ingerilor. In liniste ne invita la doua zile de poveste in care vom picta, vom lasa muzica sa daruiasca liniste, vom da voie corpului sa danseze si sa se exprime, vom respira auzindu-ne, vom exprima ceea ce simtim, vom accepta ca suntem alb si negru, vom asculta, vom invata sa stam in tacere pentru a da voie inimii noastre sa vorbeasca.

Intregul program va fi unul experiential. Teoriile raman teorii, dar viata abia ne asteapta sa o traim.

Atelierul va avea trei sectiuni de explorare: trup, minte si suflet. In cele doua zile de atelier vom face o calatorie catre trupul, mintea si sufletul nostru. Le vom da viata la finalul programul in cele trei picturi pe panza. Acestea vor spune povestea acestei calatorii.

Pentru cine este acest program? Pentru fiecare om liber care vrea sa discute mai altfel cu provocarile din viata lui sau care pur si simplu vrea sa isi daruiasca clipe de liniste prin arta, dans, muzica, joaca si coaching. Nu-i nevoie sa stii sa pictezi caci pictura o sa fie doar un instrument prin care vom da glas lucrurilor aflate in interiorul nostru.

Programul celor doua zile:
9:30-10:00 sosirea participantilor;
10:00-13:00 explorare prin arta, dans, muzica, joc si coaching;
13:00-14:30 pauza de masa(luam masa impreuna la unul dintre restaurantele din apropiere sau fiecare pe cont propriu- in functie de cum prefera fiecare persoana);
14:30-16:30 explorare prin arta, dans, muzica, joc si coaching;
16:30-16:45 pauza de ceai( din partea casei);
16:45- 18:00 explorare prin arta, dans, muzica, joc si coaching;

Numarul de participanti: 7(min) si 17( maxim)

Costul: 140 ron pentru ambele zile de atelier. Banii vor fi platiti in avans in contul RO29 RNCB 0072 0915 4331 0001(deschis la BCR pe numele Dragomir Alexandra Viorica).

Inscrierile: le astept cu draga inima pe adresa dragomir.alexxandra@gmail.com pana pe 3 decembrie.

Locatia: Galeria Occidentului- un loc de poveste in care arta si frumosul sunt la ele acasa. Este la cateva minute de metroul de la Victoriei.

Mai multe despre atelierul de creatie gasesti in revista noastra http://bit.ly/1HDtWaZ

Hai la joaca, omule mare!

Mai multe detalii: https://alexandradragomir.wordpress.com/2014/11/28/suflet-minte-si-trup-atelier-de-creatie-de-2-zile/

Pret bilet: 140 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 728

Eveniment postat de organizator

dragomir alexandra

Adaugat in urma cu 3434 zile, 30 Nov. 2014

Adaugat de dragomir.alexandra

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .