poze startup weekend bucharest

Startup Weekend Bucharest

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Octombrie 2016 19:30 - Duminică 30 Octombrie 2016
Tech Hub Bucharest 39-41 Nicolae Filipescu, Bucharest, Romania

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/70

Startup Weekend Bucharest revine în Capitală după trei ani de pauză. Evenimentul va avea loc în perioada 28-30 octombrie 2016, la TechHub Bucharest și este dedicat tuturor celor care au idei de afaceri și vor să învețe cum să le pună în practică.

Tema de anul acesta este ”Make the world a better place”, iar participanții sunt provocați să gândească soluții de afaceri care vizează problemele de sustenabilitate și dezvoltarea lumii din jurul nostru. La eveniment sunt așteptați peste 60 de participanți, cu vârsta cuprinsă între 21-35 de ani, din România sau din alte țări.

”Este vorba de 54 de ore de implicare și creație care se încheie cu prezentări în fața unor lideri antreprenori care dau un feedback. Startup Weekend Bucharest poate să fie un bun start pentru înființarea unei companii, o oportunitate de a găsi cofondatori, investitori, sponsori care să ajute la deschiderea afacerii, un timp de învățare cu mentori și facilitatori care știu să deschidă drumul startup-urilor. Pentru noi a fost o provocare pozitivă să reluăm tradiția Startup Weekend și în Capitală, mai ales că evenimentul are loc anual în diverse orașe din țară”, spune Alin Apostu, organizator Startup Weekend Bucharest.

Evenimentul din București este organizat voluntar de 9 tineri implicați în activități și proiecte din diferite domenii. În România, Startup Weekend are loc în 7 orașe: București, Cluj, Iași, Timșoara, Brașov, Oradea și Târgu Mureș.

”Ne-am hotărât să ne implicăm în acest eveniment pentru că ne-am dorit să punem din nou Bucureștiul pe harta Startup Weekend. Rapid ni s-au alăturat sponsorii și media care au înțeles nevoia de implicare directă. Mentorii și membri juriului sunt profesioniști cu expertiză națională și internațională. Premiile câștigătorilor ediției de la București constau: în consultanță și dezvoltare MVP, branding, asistență juridică pentru înființarea unei firme, licențe wordpress și multe altele”, declară David Timiș, organizator în echipa Startup Weekend Bucharest.
Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.eventbrite.com, detalii și informații pot fi găsite și pe pagina de Facebook Startup Weekend Bucharest.
Ediția din 2016 a Startup Weekend Bucharest este realizată cu ajutorul partenerilor: TechHub, Under Development, MSLGroup The Pratice, Calif, Eisberg, 24REAL, Cabinet Avocatură Adrian Știrbu, Themeisle, YouthHub, cu susținerea Asociației PRISPA.

Despre Startup Weekend
Startup Weekend a fost fondat în 2007 în Colorado, SUA și este o organizație neguvernamentală, preluată în 2015 de Techstars. Evenimentul s-a răspândit rapid în alte orașe din jurul lumii, în prezent are loc în 331 de orașe din 150 de țări. În timp, au fost create peste 23.000 de echipe și au fost lansate peste 4.000 de afaceri.

Mai multe detalii: https://goo.gl/Lkt0rb

Pret bilet: 156 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1295

Eveniment postat de organizator

team365

Adaugat in urma cu 2719 zile, 17 Oct. 2016

Adaugat de team365

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .