poze startul in afaceri de la idei la realitate

Startul în afaceri - de la idei la realitate

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 4 Aprilie 2017 18:30 - Marţi 4 Aprilie 2017
Strada Edgar Quinet 5-7, București 030167, Facultatea de Litere

Categorii: Conferinte si Seminarii

Acesta este un eveniment gratuit, in scopul educarii persoanele interesate de a intra in lumea afacerilor si a celor care detin deja un business, dar au in continuare nelamuriri privind regulile aplicabile in domeniu.

Speakeri: Remus Popovici - Ruxandra Visoiu

Ai o idee de afaceri, dar simti ca birocratia te blocheaza in realizarea visului tau? Nu stii cand trebuie sa te inregistrezi drept comerciant sau ce tip de societate sa alegi? ANAF-ul si Registrul Comertului par a functiona dupa reguli inaccesibile, cunoscute doar profesionistilor?

Legile nu ar trebui sa constituie un blocaj pentru tinerii antreprenori, ci sa faciliteze intrarea lor in lumea afacerilor, in siguranta. Vom afla impreuna cand ar trebui sa infiintezi o societate si nu mai functioneaza deviza 'vand pe la cunoscuti si prieteni', care sunt diferentele intre PFA - SRL, cum alegi firma care ti se potriveste cel mai bine, ce tip de societate plateste cele mai mici impozite la stat. Vom avea o discutie libera si deschisa privind cele de mai sus, ocazie cu care vom raspunde cu placere la intrebarile din domeniu.

Acesta este un eveniment gratuit, in scopul educarii persoanele interesate de a intra in lumea afacerilor si a celor care detin deja un business, dar au in continuare nelamuriri privind regulile aplicabile in domeniu.



Ruxandra este avocat definitiv și membru în Baroul București din anul 2014, fiind specializată în drept comercial și drept imobiliar. Recent, a ales să părăsească firma de avocatură corporate cu care colabora, pentru a-și deschide propriul cabinet de avocatură. Este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea București și, atât în timpul facultății, cât și în paralel cu profesia de avocat, a desfășurat activități de voluntariat în colaborare cu diverse ONG-uri în domeniul juridic, al drepturilor omului și public speaking. Este de asemenea membră a clubului de vorbit în public Toastmasters International, având numeroase discursuri la activ.

Remus este jurist și economist, fiind specializat în drept fiscal, comercial și dreptul Uniunii Europene. Atât în timpul facultății, cât și după absolvirea acesteia a lucrat in corporații din domeniul avocaturii și al finanțelor, precum și în firme mai mici, alegând însă în cele din urmă calea antreprenoriatului. A absolvit atât Facultatea de Drept, Universitatea București, cât și Academia de Studii Economice București, Facultatea de Comerț, după care a urmat cursurile de Master în Dreptul Uniunii Europene la Facultatea de Drept. Este membru al clubului de vorbit în public Toastmasters International, fiind pasionat de educația non-formală și dezvoltare personală.



---------------------------------------------
Nu uita sa te inscrii la newsletter! http://bucurestiultinerilor.info/comunitate
___________
Alte proiecte marca Bucureștiul Tinerilor
Dezvoltare personală
București Stilat
Includ'em
Grup 8
___________
Partener principal Pura Vida Hub Bucharest
Partener media Hipo.ro

Cumpără cărți la preț redus! bit.ly/elefantbt

Mai multe detalii: http://bit.ly/4aprVi

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 807

Eveniment postat de organizator

remus ungureanu

Adaugat in urma cu 2586 zile, 21 Mar. 2017

Adaugat de remus2232

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .