poze seminar de sanatate si frumusete fara batranete

Seminar de sanatate si frumusete fara batranete

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Septembrie 2018 18:00
Hotel Parliament, Strada Izvor nr. 106

Categorii: Conferinte si Seminarii

Joi, 6 septembrie, te asteptam sa descoperi sanatatea si frumusetea fara batranete! Pentru toate intrebarile, doctorul Catalin Luca va avea raspunsurile.

ine este Catalin Luca?

Medic primar de medicină generală cu competență în ramuri ale medicinei alternative (apifitoterapie și ayurveda) are o experienta îndelungată în tratamentul cu succes a numeroase afecțiuni: cancer, diabet, boli digestive, renale, endocrine, cardio-vasculare, respiratorii, infecțioase, genitale, de piele, de sânge etc. Un succes deosebit Dr. Cătălin Luca l-a avut în vindecarea cancerului, inclusiv în stadiile terminale.
Tratamentele furnizate sunt complexe și mixte, vizând nu doar sănătatea corpului, ci și cea psihica și spirituală. Principiile medicale aplicate de Dr. Cătălin Luca provin din mai multe ramuri ale medicinii alternative

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 601
lavi

Adaugat in urma cu 2040 zile, 28 Aug. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .