poze sales masters conference
poze sales masters conference poze sales masters conference

Sales Masters Conference

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 4 Noiembrie 2015 09:00 - Miercuri 4 Noiembrie 2015
Hotel Athenee Palace Hilton

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 100/100

Tony Morris, supranumit The Sales Doctor de către presa britanică, revine în România ca speaker la Sales Masters – conferinţa dedicată vânzărilor

Sales Masters, conferinţa dedicată vânzărilor, va avea loc pe data de 4 Noiembrie 2015, în Bucureşti, la Hotel Athenee Palace Hilton***** şi va reuni în cadrul aceluiași eveniment peste 100 de oameni de business, profesioniști ai zonei de sales și dezvoltare, specialişti cu viziune a mediului de afaceri și evoluție a pieței.
Specialistul în vânzări, Tony Morris, supranumit The Sales Doctor de către presa britanică, revine în România pentru a susţine Masterclass-ul “The Perfect Sales Call” şi va pune accentul cu tema aleasă pe faptul că activitatea de vânzare este acțiunea prin intermediul căreia se valorifică produsele și serviciile unei firme.
Tony Morris consideră că elementul cheie pe care se focusează întreaga strategie de marketing și vânzare este clientul. Acesta afirmă faptul că “55% din comunicare este reprezentată de limbajul trupului. În situaţii în care faci vânzări prin call-center, nu poţi avea parte de un astfel de lux. Tocmai de aceea, cum te auzi devine crucial. Totul are legătură cu modul în care poţi să obţii atenţia unei persoane. E important să zâmbeşti la capătul liniei, pentru că oamenii pot auzi asta.“ Cu peste 18 ani experienţă în vânzări, atât în mediile business to business, cât şi în business to client, el a instruit şi a fost coach pentru peste 3000 de specialişti în vânzări, manageri de vânzări şi directori. Cariera în vânzări a început-o în cadrul Sitel, cel mai mare call center de outsourcing. Timp de şase luni consecutive el a fost premiat ca omul de vânzări al lunii şi a fost apoi promovat într-un rol de trainer. În prezent a ales calea antreprenoriatului, punând bazele la Sales Doctor în 2006, ajungând încă din primul an la 56 de clienţi şi continuă să crească de la un an la altul.
Sales Masters, eveniment organizat de către Libero Events, este cadrul potrivit pentu a dobândi strategii de fuziune dintre vânzări și marketing, dar și o ocazie bună de a face knowledge sharing și a aduce un plus de valoare industriei. Masterclass-ul dedicat vânzărilor îmbină într-un mod interactiv informațiile teoretice cu workshop-urile practice, prin informatiile puse la dispoziția participanților.
Participanții vor beneficia de informaţii strategice, cum pot obţine o creştere reală a vânzărilor, care sunt factorii care vor influența piata, precum și soluții la problemele cu care se confruntă în procesele de vânzare.
Informații despre speaker, masterclass și înscrieri pot fi obținute accesând site-ul evenimentului http://salesmasters.ro/
Acesta va fi prezent pentru a doua oară în România în acest an, căci în primăvara acestui an a susţinut workshop-ul dedicat vânzărilor din Transilvania, ClujSales, eveniment organizat de către Libero Events. Sales Masters se află la prima ediţie în Bucureşti şi va avea loc în 4 Noiembrie 2015.

Despre Libero Events

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, ARThitecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul şi încrederea în clienţi ce devin parteneri şi în parteneri ce
devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales şi antreprenoriat.



Mai multe detalii: http://www.salesmasters.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1330

Eveniment postat de organizator

nicoleta durlea

Adaugat in urma cu 3138 zile, 22 Sep. 2015

Adaugat de Nicoleta14435

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .