poze romanian agribusiness conference

Romanian Agribusiness Conference

Bucuresti , Bucuresti. Joi 7 Martie 2013 09:00 - Joi 7 Martie 2013
Hotel InterContinental

Categorii: Conferinte si Seminarii

Romanian Agribusiness Conference

Medien Conferences, Divizia de evenimente a trustului de presa Romania libera, are deosebita placerea sa va anunte organizarea celei de-a IV-a editii a Romanian Agribusiness Conference. Evenimentul, organizat cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si in parteneriat cu NHR Agropartners va avea loc pe data de 7 martie 2013, la Hotel InterContinental Bucuresti, Sala Ronda.
Romanian Agribusiness Conference reprezinta un proiect de amploare, ce vine in intampinarea necesitatii de revigorare a agriculturii romanesti in context european si a pozitionarii Romaniei pe harta marilor jucatori din domeniu.
Cu prilejul fiecarei editii, sunt asteptati la Bucuresti peste 100 de participanti din diverse domenii conexe agriculturii: asociatii si agentii de profil, producatori de cereale, producatori si furnizori alimente, producatori de ingrasaminte, asociatii patronale, companii FMCG si distribuitori, en-gross-isti, producatori utilaje, experti, investitori, institutii financiar - bancare, asiguratori, mediul academic, mass-media.
Formatul evenimentului se bazeaza pe conceptul generatori de dezbateri, care initiaza si contribuie la un dialog interactiv pe probleme de actualitate ce isi propune sa ofere solutii economice inteligente si ecologice, alternative la provocarile si riscurile cu care se confrunta omenirea astazi.
Agenda acestei editii se axeaza pe doua teme de maxim interes in contextul actual:
• Perspective strategice de dezvoltare a agriculturii romanești
• Politica fiscala si instrumente financiare pentru sustinerea agriculturii
Ambele teme vor fi abordate in cadrul a doua sesiuni plenare, ce vor trata printre altele Politica Agricola Comuna 2014 - 2020, evolutia preturilor pe piata, cercetarea stiintifica si performanta potentialului agriculturii romanești, reforma in domeniul irigatiilor, oportunitatile de finantare a agriculturii, sursele de finantare si cofinantare in sectorul agricol, asigurarea riscurilor in agricultura, masurile pentru sprijinirea agricultorilor în contextul politicilor europene.

Avand in vedere importanta si dimensiunea acestui prim eveniment major in domeniul agriculturii pe anul 2013, ce beneficiaza de inalta expertiza in domeniu a domnului Achim Irimescu, Secretar de Stat Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, am fi onorati sa acceptati invitatia noastra de a participa la aceasta conferinta.




RSVP: Ema Dragan, Business Development Manager
email: ema.dragan@medienholding.ro, telefon: 0723.230.014

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/uncategorized/romanian-agribusiness-conference-editia-a-iv-a/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1871
andreea ionita

Adaugat in urma cu 4083 zile, 19 Feb. 2013

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .