poze rela iile calea spre cunoa tea de sine cu dr edith kadar

Relațiile, calea spre cunoaștea de sine cu dr.Edith Kadar.

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Aprilie 2022 10:00 - Duminică 17 Aprilie 2022
online zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/relatiile-calea-spre-cunoastea-de-sine-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-2022/

Relațiile, calea spre cunoaștea de sine cu dr.Edith Kadar. Seminar Online 2022Când ne întâlnim?
16-17 Aprilie 2022
10.00-18.30
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

…Când vorbim despre relații avem tendința de a arăta cu degetul spre celălalt: „din cauza lui/ei sunt așa, sufăr, sunt nefericit(ă)…”, sau „datorită lui/ei am ajuns să fiu bine, fericit(ă)…”, fără să ne treacă prin gând că uităm personajul principal, noi. Când vorbim despre relații avem tendința să ne referim sau să ne gândim doar la relațiile de cuplu, dar de fapt relațiile se referă la orice interacțiune cu oameni, mediu, animale, plante și, mai ales, cu noi înșine.

De-a lungul vieții facem multă școală, indiferent că vorbim despre studii sau despre școala vieții, dar nicăieri nu suntem învățați cum să avem relații armonioase cu alții și cu noi înșine. Învățăm din mers, ne adaptăm, copiem ce vedem la alții și aplicăm în viața noastră crezând că dacă facem ca alții vom avea ce au ei. Și pentru că nu avem nicio noțiune de bază, improvizăm cu ce am văzut la apropiați, prin filme sau am citit prin cărți. Calitatea relațiilor pe care le stabilim de-a lungul vieții sunt oglinda fidelă a echilibrului din interior, al păcii și înțelegerii cu noi înșine.

La început relațiile vor reflecta ceea ce avem nevoie pentru a ne curăța și a ne întregi pe noi înșine. Fiecare om care apare în viața noastră are un rol important în a ne învăța o lecție. Care? Să nu mai așteptăm de la alții aprobarea, să nu ne mai valorizăm în funcție de aprecierea și validarea lor, și că noi ne suntem cei mai apropiați și mai fideli companioni pe drumul vieții. Fiecare relație, indiferent de natura ei, are rolul de a ne aduce o nouă temă de viață sau a ne readuce una veche pe care refuzăm sau amânăm să o rezolvăm. Fiecare relație reprezintă un pas spre cunoașterea de sine. Fiecare om întâlnit reflectă un aspect rezolvat sau nerezolvat al nostru. De ce sunt atât de multe probleme în relații? De ce sunt atât de importante relațiile din viața noastră? De ce sunt relațiile calea spre cunoașterea de sine? Ce face ca o relație să fie armonioasă și ce o transformă în otravă? De ce unii au relații frumoase indiferent de domeniu, în timp ce alții au relații catastrofale? Ce ne învață despre noi relațiile? De ce majoritatea oamenilor se gândesc la sex și cuplu când se vorbește despre relații? Ce ar trebui să nu facă omul dacă vrea relații care împlinesc sufletul? Despre toate acestea dar și altele legate de acest subiect te invit să afli participând la atelierul ce va avea loc la acest sfârșit de săptămână ONLINE.

Te aștept cu drag.

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
10.00-18.30
Pauza de masă 14.15-15.15
2 pauze de 20 minute
Investiție
Dacă vii pentru prima oară la acest atelier, costul este de 369 lei. Revenirea la aceeași tematică este 240 lei. Cei ce participă ca și cuplu (soț-soție/logodnici, cuplu), o pot face la prețul de 480 lei. Prețurile includ TVA!

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/relatiile-calea-spre-cunoastea-de-sine-cu-dr-edith-kadar-seminar-online-2022/

Pret bilet: 369 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 179

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 292 zile, 10 Apr. 2022

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
curs design interior prezentari arhitecturale

Curs design interior, prezentari arhitecturale

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .