poze  proiectul medien conferences hr series debuteaza cu evenimentul managementul talentelor leaders for the future

Proiectul “Medien Conferences HR Series” debuteaza cu evenimentul “Managementul Talentelor. Leaders for the Future”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Septembrie 2012 09:00
Hotel Intercontinental

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vineri, 14 septembrie 2012, la Hotel InterContinental Bucuresti, Medien Conferences si Revista AIDA organizeaza conferinta “Managementul Talentelor. Leaders for the Future”, eveniment dedicat industriei HR ce aduce in prim-plan problematica crearii de lideri prin sprijinirea talentelor si sustinerea unui program de dezvoltare.

Performantele unei companii sunt sustinute in mod constant de capacitatea managerilor de a cultiva si dezvolta talentele organizationale. Astfel, strategia de planificare a angajatilor, precum si cea de adaptare a resurselor umane la un proces continuu si flexibil de invatare contribuie la realizarea succesului si mentinerea competitivitatii acesteia in mediul business.

Evenimentul are drept obiectiv crearea unui mediu activ de discutii, propunand drept tema principala managementul talentelor ca solutie pentru eficientizarea activitatii companiilor. Pentru a discuta planurile de Talent Management, metode de creare, motivare si fidelizare a talentelor, la eveniment vor participa manageri de resurse umane, succession planners si talent management proffessionals.

“Managementul Talentelor. Leaders for the Future”, va avea loc pe 14 septembrie 2012, Hotel InterContinental Bucuresti.

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Business Edu, Business Resource.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.
Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, ), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita
Project Executive
Medien Conferences
Phone: + 40 372 125 239
Mobile: + 40 726 153 997
Fax: + 40 212 028 269

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/

Comenteaza pe Facebook
andreea ionita

Adaugat in urma cu 3746 zile, 04 Sep. 2012

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .